Приключиха летните стажове в Луфтханза Техник София. Вижте още изкушаващи позиции в кариерната „кабина“

06.08.2019 г.4 мин.

В края на юли 2019 г. приключи традиционната лятна стажантска програма на Луфтханза Техник София. Студентите, които се включиха в нея, се запознаха с работата на отделите „Планиране“ и „Производство“, съобщиха за Инженер.bg от авиоремонтното дружество.От екипа на Луфтханза Техник София отчетоха силен интерес от страна на младите стажанти към работата и същността на компанията и с радост споделиха за неизчерпаемата енергия и амбицията на бъдещите инженерни специалисти да придобият знания и умения в тази сфера.


 

Привличането на млади специалисти и предоставянето на възможност за старт на тяхната кариера е неразривна част от корпоративната култура и установените традиции на компанията. Ето защо стажантската програма се провежда ежегодно, като обхваща различни сегменти от дейността на българското дружество.


Интересът на младите хора към кариерните възможности, предоставяни от Луфтханза Техник София, се потвърди и от проучването Graduate Survey, целящо да отличи най-предпочитаните работодатели сред студентите за 2019 г. В престижната класация ключовият за Европа авиационен център за поддръжка и ремонт на самолети у нас се нареди на почетната 6-та позиция.


Така че, ако сте студент и желаете бързо да „излетите“ в кариерното си развитие и сте любопитни да се запознаете отблизо с дейността на една от най-големите самолеторемонтни бази в Европа, то не се колебайте да вземете участие следващото лято в стажантската програма на Луфтханза Техник София!


Ако пък вече сте приключили със своето образование и да работите в перспективна компания в сферата на авиационната индустрия е ваша мечта, можете да следите свободните работни позиции на Луфтханза както в микросайта ѝ в Борса.bg, така и в новата „кариерна кабина“ ТУК.

 

„Отдадеността и последователните усилия на нашите служителите са ключови фактори за устойчивия прогрес на Луфтханза Техник София“, споделиха още от екипа на дружеството.


Луфтханза Техник София ООД е съвместно дружество на световния лидер в ремонта и поддръжката на самолети, самолетни компоненти и двигатели Lufthansa Technik AG (75.1%) и авиационната компания Бългериан Еъруейз Груп (24.9%). То отвори врати у нас в края на 2008 г. в подкрепа на бързоразвиващия се авиационен сектор. Софийската база на Lufthansa Technik е един от най-важните авиационни центрове за поддръжка в Европа.

 

Повече информация за Луфтханза Техник София ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia