Лазерни далекомери GLM 50-27 C Professional и GLM 50-27 CG Professional на Bosch — бързи, надеждни и изключително здрави

07.04.2021 г.4 мин.

Когато ни предстои да обновим или да създадем изцяло нов интериор, независимо дали у дома, в офиса или в търговски обект, всичко започва с точни измервания. Най-важно в случая е избягването на грешки при снемането на размерите. За целта Bosch имат интелигентно решение за измерване и документиране на данните, с което ще избегнете много обърквания. Това са лазерните ролетки GLM 50-27 C Professional (с червен лазерен лъч) за измерване при тежки условия и GLM 50-27 CG Professional със зелен лазерен лъч за отлична видимост. Повече за тях днес ще разберем от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, част от международната компания Bosch, с чието съдействие ние, от Инженер.bg, сме подготвили специална изненада за Вас. За да разберете каква е тя, следете нашата Facebook страница „Инженер БГ — Инженерният портал на България“.

„Бързи, надеждни и изключително здрави, лазерните ни далекомери са идеални за тежка строителна работа благодарение на тяхната устойчивост на падане от 1.5 m, дори и върху твърд бетон, степенна на защита IP65 и противоударната гумена обвивка. Те разполагат с Bluetooth® свързване с приложението Bosch MeasureOn, което дава възможност за създаване на лесна документация и трансфер на данни за безпроблемен работен процес“, коментираха за Инженер.bg от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти.

Лазерните ролетки са оптимално решение за изчисляване на нужните материали, площи на помещения и стени, както и на допълнителни елементи, което ги прави предпочитан избор за архитекти, електротехници и в много други професии. Батерията им издържа повече време в работен режим (в сравнение с предшественика им GLM 50 C Professional). Те разполагат още със звукова и вибрационна обратна връзка за потвърждаване на успешното измерване.

Лазерна ролетка GLM 50-27 C Professional с червен лазерен лъч

GLM 50-27 C Professional е ролетка с червен лазерен лъч, която е решена конструктивно с висок клас цветен дисплей и с интелигентен потребителски интерфейс с много помощни функции, които правят използването ѝ лесно и интуитивно. Рулетката предлага изключително издръжлив дизайн, който e устойчив на тежки условия в специфични работни места, като същевременно дава възможност за бързо документиране на данни и лекота при използване.

Лазерна ролетка GLM 50-27 CG Professional със зелен лазерен лъч

„GLM 50-27 CG Professional е здрава и надеждна лазерна ролетка със зелен лазерен лъч, който осигурява отлична видимост при измерване на дълги разстояние в светли помещения и е по-подходяща за тази цел спрямо ролетки с червен лазерен лъч.  Освен превъзходна видимост на лазерната точка, тя предлага много устойчив дизайн и мигновено документиране на данни“, допълниха още от Бош, направление Електроинструменти.

Източник на снимковия материал: Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

Тагове: Bosch, Бош, направление Електроинструменти, електроинструменти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
http://www.bosch-pt.com/bg/bg