Клеми от сериите 2273, 773 и 224 в атрактивна пролетна промоция от ВАГО България

31.03.2015 г.2 мин.

С настъпването на пролетта, българският офис на водещия немски производител - WAGO Kontakttechnik, организира специално за своите клиенти от цялата страна атрактивна промоционална кампания. „Всички наши клиенти, закупили 800 оригинални WAGO разклонителни клеми от сериите 2273, 773 и 224, ще получат специален подарък – универсално зарядно устройство”, коментираха за Инженер.bg от ВАГО България.


 

Включените в промоционалната кампания клеми се отличават с гъвкавост, компактност и безопасност. „Много удобни за работа, те се поставят лесно в разклонителната кутия. Предлагат се в различни варианти, с различен брой гнезда“, поясниха от ВАГО България.

 

Серията клеми 2273 е подходяща за едновременно свързване на твърди проводници с различни, сечения от 0,5 до 2,5 mm2Разклонителните пружинни клеми 773 могат да се използват за едножилни проводници, със сечение от 0,75mm² до 2,5mm² и многожилни проводници със сечение от 1,5 mm² до 2,5 mm². Предлагат се и в три полюсен вариант, подходящ за едножилни и многожилни проводници със сечение от 1,5 mm² до 6 mm². Конекторите от серия 224 се използват предимно за свързване на осветителни тела към електрическата инсталация.

 

Повече информация за промоционалната кампания може да намерите в Промо.bg.


 

Източник на снимков материал: ВАГО България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg