Интелигентно управление на осветлението в административни и производствени сгради с решенията на WAGO

22.02.2018 г.3 мин.

In Romanian   In Serbian


Търсите ли модерно и иновативно осветително решение за вашата производствена или административна сграда, с което освен това да пестите време и пари? Искате вашите индивидуални нужди да бъдат взети под внимание, защото имате желание да управлявате отделните осветителни зони и системи в сградата независимо едни от други? С решенията на WAGO Kontakttechnik всичко това вече е възможно!WAGO Lighting Management е доказана, уеб-базирана платформа, която значително опростява планирането, пускането в експлоатация и работата на осветителната инсталация, без значение от размера или архитектурата на сградата“, съобщиха за Инженер.bg от търговското представителство на глобалния лидер у нас.


С решенията на WAGO конфигурирането на осветителните системи е лесно и бързо, а благодарение на комуникационния протокол DALI, управлението им предлага почти безгранични възможности. WAGO Lighting Management е надеждна и ефективна технология, включваща системата за управление PFC200 и DALI протокол. Чрез нея консумацията на енергия при осветлението може да бъде редуцирана с до 70%, обясниха още от компанията.Многообразие от функции:

 - Функции за затъмняване и постоянен светлинен контрол;

 - Стандартни характеристики, включващи DALI и EnOcean;

 - Конфигуриране и документиране с Microsoft Excel чрез импорт/експорт;

 - Помощни функции като осветление на работната площадка и мн.др.

 

Предимства:

 - Лесна, без нужда от програмиране конфигурация и пускане в експлоатация;

 - Работа през стандартни уеб-браузъри – не е необходимо инсталирането на специален софтуер;

 - Осигурена поддръжка;

 - Осъществяване на връзка със системите за управление и контрол от по-високо ниво в индустриалните сгради.

 


Автоматизирано осветление в офиси и етажни пространства с flexROOM на WAGO

flexROOM® е иновативна, уеб-базирана концепция за сградна автоматизация, която представлява перфектна симбиоза между управлението на осветлението в помещенията, защита от слънцето и управление на температурата, спестявайки електроенергия и увеличавайки комфорта. Решението е разработено в различни конфигурации, предназначени съответно за стаи, офиси, етажни и междуетажни пространства, в т.ч. стълбища, коридори, санитарни помещения и др.

 


Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: ТП ВАГО Контакттехник ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg