Захранвания Epsitron Compact Power от WAGO: изгодни и компактни във всяко монтажно положение

25.08.2016 г.3 мин.

Водещият немски производител WAGO Kontakttechnik представя поредна новост от портфолиото си захранвания. Блоковете Epsitron Compact Power вече позволяват още по-голяма гъвкавост при употреба, съобщиха за Инженер.bg от ВАГО България. Изгодното устройство, предназначено за редово модулно вграждане, позволява да бъде монтирано както върху шина TS35, така и върху платка.


Гъвкав монтаж на захранванията Epsitron Compact Power

Компактното и мощно захранване Epsitron Compact Power е подходящо за винтов и шинен монтаж в стандартни приложения с постоянен ток с напрежение 24V. При това гъвкавият монтаж дава възможност за допълнително инсталиране на тесни захранващи блокове, като по този начин спестява допълнително пространство в разпределителния шкаф.


Повече производителност в алтернативни монтажни положения

Epsitron Compact Power има номинално изходно напрежение от 24V постоянен ток и е достъпно във варианти 1.3A (787-1202), 2.5A (787-1212), 4.2A (787-1216) и 6A (787-1226). За подобряване на термичните характеристики фронталният панел на захранванията 1.3A и 2.5A може да се сваля.Щепселна техника на свързване за директен контакт

Компактният дизайн на устройството е проектиран така, че то да заема ограничено пространство в разпределителния шкаф. Освен това, захранването разполага и със системата за модулно щепселно съединяване и разединяване picoMAX с технологията на свързване Push-in. „Тя позволява осъществяването на безопасна и устойчива на вибрации връзка, без необходимост от поддръжка на едножилни или многожилни кабели. Щепселното свързване осигурява удобно предварително окабеляване, което предоставя предимство при маркиране и поддръжка“, поясниха от ВАГО България.Сред предимствата, които предлагат новите захранващи блокове са обширна сфера на приложение, благодарение на възможността за шинен и винтов монтаж и повишена изходяща мощност в алтернативни позиции на монтаж, благодарение на подобреното охлаждане. Освен това устройствата предлагат възможност за приложение в уреди за използване в домашна среда, съгласно стандарт EN 60335.


Захранванията Epsitron Compact Power са лесни за поддръжка, благодарение на щепселната технология на свързване а компактният им дизайн има за цел спестяване на пространство в разпределителния шкаф.Източник на снимковия материал: WAGOВАГО България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg