Жо и Вен България: Гамата Asfora на Schneider Electric – 6 цвята с копринен оттенък и гладък финиш за максимален стил и комфорт

18.03.2021 г.4 мин.

Със своя изчистен и елегантен дизайн гамата Asfora на Schneider Electric предлага всичко, което се очаква от съвременните устройства. „Вашите клиенти ще оценят лесната употреба и голямото разнообразие от ежедневни функции, предлагани от Asfora, която е разработена, така че да бъде приятна както на външен вид, така и на допир. А цветовото разнообразие допринася още повече за реализацията на красиви и стилни интериорни решения“, обясниха за Инженер.bg от фирма Жо и Вен България, официален дистрибутор на Schneider Electric у нас.

Функционалност на всички нива в стилни и модерни цветове 

Независимо дали става дума за употреба в дома или в офиса, многомодулните рамки Asfora предлагат лесен монтаж и елегантен външен вид с механизми за няколко функции. Могат да бъдат както с единична, така и с обща рамка. 

А ето и част от функционалностите на серията:

  • Чрез функциите за осветление и комфорт ще постигнете максимума във Вашия интериор, придавайки уникална атмосфера на всяко помещение, по всяко време на деня;
  • С функциите за връзка ще сте постоянно свързани с дигиталния свят, ще имате достъп до всички комуникационни устройства и ще можете да се наслаждавате на музика в целия дом от един източник;
  • Функциите за защита от своя страна включват контактни излази с предпазители, които Ви държат далеч от допир до метални части под напрежение, както и продукти със степен на влаго- и прахозащита, които често се използват в банята и кухнята. 

„Освен че можете да сте сигурни в избора си от гледна точка на безопасност и функционалност, с гамата Asfora не правите компромис, дори и с най-малкия детайл в интериора. На Ваше разположение са 6 стилни цвята с копринен оттенък и съвършено гладка текстура, които допринасят за постоянно усещане за комфорт. Разцветките, от които можете да избирате, са бял, крема, бронз, антрацит, алуминий и стомана“, разказаха от Жо и Вен България. 

Уплътнения IP44 за стилен завършек, дори и в мокрите помещения 

Обзавеждането на всяко едно помещение в дома или в офиса, макар със санитарни или сервизни функции, е не по-малко важно от спалнята, всекидневната или конферентната зала, например. „В мокри помещения или във влажна среда, ключовете и контактните излази трябва да отговарят на строги регулаторни стандарти, които изискват те да бъдат устойчиви на водни пръски. Уплътнението IP44 за ключове и единични контактни излази може да се използва, дори при неравни повърхности. Това прави монтажа бърз и лесен и същевременно в пълен синхрон с интериорното решение“, заявиха още от доказаната българска търговска компания.

Източник на снимковия материал: Жо и Вен България

Тагове: Schneider Electric, електротехника, Жо и Вен България, интериорен дизайн, ключове и контакти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Жо и Вен България ООД
http://joiven-eshop.com/index.html