Ел Ди Джи: Хармонична и стилна композиция за непреходна елегантност в интериора с ключовете Basic 55 на ABB

28.09.2020 г.4 мин.

Индивидуалността на едно жилищно пространство се постига чрез детайлите. Мебелите, подовите настилки, аксесоарите и цветовите решения играят изключителна роля за формиране на усещането на уникалност. „Гамата ключове и контакти Basic 55 на ABB е едно от най-новите попълнения в нашето портфолио. Тя предлага широка цветова концепция за интериорния дизайн на жилищни помещения и напълно съответства на тенденциите в модерната архитектура. Продуктите от серията са изпълнени в класически цветови нюанси, като в същото време отразяват съвременните тенденции в интериорния дизайн“, коментираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска и инженерингова компания Ел Ди Джи, партньор на ABB в България.

Една концепция – много възможности

Интериорните дизайнери се стремят да реализират личните концепции за жилищното пространство на неговите собственици. Всички цветови акценти следва да са в съответствие с тях.

 

„Гамата Basic 55 осигурява такава възможност, като предлага две самостоятелни цветови серии. Благодарение на множеството комбинации от декоративни рамки, бутони и цветни ленти, се постига хармоничната им интеграция в произволна среда и с индивидуален стил“, разказаха от LDG.

За серията Basic 55 Trendline

Цветовете – това са емоции. Те оказват влияние върху настроението ни. Оформят, обединяват и създават контрастни акценти. Цветовете демонстрират чувството ни за стил и креативност. „Нюансите на серията Basic 55 придават на жилищното пространство допълнително измерение. Те добавят топлина, хармония, уют и елегантност, като формират индивидуална интерпретация на концепцията за жилището, и превръщат ключовете за осветление във важен елемент от интериора“, допълниха от Ел Ди Джи.

 

„Ключът за осветлението е малък елемент с голямо значение. Артикулите от серията Basic 55 в цветовите комбинации maison-бежов/chalet-бял или maison-бежов/château-черен впечатляват със стилните си нюанси и изчистен дизайн“, заявиха от LDG.

За серията Basic 55 Baseline

Серията Basic 55 Baseline е иновативна цветова концепция, придаваща нов импулс на фантазията и откриваща хоризонти към реализацията на индивидуалния стил. Ярка и в същото време сдържана, тя е символ на вдъхновението. Серията предоставя много възможности за креативно и оригинално оформление на жилищното пространство. „Благодарение на хармоничната комбинация от бели декоративни рамки и бутони с елегантни цветни ленти, осемте вида ключове от серията Basic 55 Baseline идеално се вписват във всеки съвременен интериор. Изделията намират универсално приложение в най-различни концепции – от елегантно класическите до екстравагантно креативните“, допълниха от утвърдената българска фирма. Те са ярък пример за функционален дизайн. Елегантни и ненатрапчиви през деня и светещи през нощта. Флуоресцентната рамка придава на този интересен вариант особена нотка на практичност. С помощта на ключовете Basic 55 Baseline дезориентацията е напълно невъзможна. Този внимателно обмислен ефект обединява съвършената естетика с практичността. Със своите изчистени бели рамки и бутони в съчетание с цветните ленти тази серия ще Ви помогне да създадете интересни акценти и своя индивидуална цветова концепция.

„Чарът в домашния интериор се състои от внимателно подбрани детайли, които си пасват един с друг. Хармоничният и елегантен дизайн на серията Basic 55 е подходящ за реализацията на всяка идея за оформление на жилищното пространство“, коментираха в заключение от Ел Ди Джи.

Източник на снимковия материал: Ел Ди Джи, ABB

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ел Ди Джи ООД
https://ldg-bg.com