Електро Плюс: BTicino допълни сериите Living Now и Livinglight с Netatmo с нови интелигентни устройства

24.02.2021 г.3 мин.

BTicino продължава да обогатява и развива предложенията си от интелигентни продукти за съвременния умен дом Smart Home. Портфолиото на компанията включва най-различни решения за управление на свързани в мрежа електроуреди, отопление и климатизация, както и видеодомофонни системи. „Най-новите предложения са в продуктовите гами Living Now и Livinglight. Те поддържат допълнителни функции на свързаните електрически уреди. С тях потребителите могат да управляват щорите, да създават сценарии, да управляват включените мощности и осветлението“, съобщиха за Инженер.bg от водещата българска търговска компания Електро Плюс, която предлага решенията на BTicino в България.

Микромодул за щори

Новият микромодул за управление на щори (4027C) е предназначен за инсталация в разклонителната кутия за щорите. Той позволява безжично управление на електрическото задвижване на щори и жалузи чрез дистанционно устройство от типа ….4027CW или посредством приложението Home + Control App за смартфони.

Дистанционно управление на сценарии с 4 бутона

С това дистанционно управление (K/L/N/NT4575CW) могат да се активират 4 програмируеми сценария. Те се активират също и чрез приложението Home + Control App за мобилни смарт устройства.

Двоен ключ за осветление с дистанционно управление

Устройствата (K/L/N/NT4003DCW) са с два бутона за управление на два различни ключа за осветителни тела с дистанционно управление от типа ….4003C, димери ....4411C, релета 3584C и контакти plug & play 4141PC.

Мобилни контакти с дистанционно управление от тип Plug & Play

Тези контактни розетки (немски стандарт 4141PC и френски/белгийски стандарт 4142PC) могат да бъдат присъединени към съществуващи контакти и осигуряват дистанционно управление на всички свързани към тях електрически уреди. Те осъществяват също моментен, дневен и месечен мониторинг на енергопотреблението.

Дистанционно управление на осветлението

„Безжичното управление на осветлението (3585C) е възможно да се комбинира с едно или повече свързани контролни устройства от тип ... ..4003C, димери от тип .... 4411C и релета 3584C за включване на осветлението, когато се влезе в зоната на сензора за автоматично включване. От функционална гледна точка това устройство изпълнява вече автоматизирано същите функции като дистанционното управление на осветлението от тип ….4003CW или от тип ….4003DCW“, коментираха експертите от Електро Плюс.

Източник на снимковия материал: Електро Плюс, BTicino, pixabay.com

Тагове: BTicino, Електро плюс, електротехника, ключове и контакти, осветление, умен дом

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електро плюс ООД
http://www.electroplus.net/