Електро Плюс: Серията Valena Allure на Legrand впечатлява с разнообразието си от цветове, материали и смели контури

09.11.2023 г.4 мин.

Оригинален, изискан и модерен дизайн – със серията ключове Valena Allure Legrand въвежда истинска иновация в дизайна и формата. Фините извивки съблазнително съчетават изтънченост и иновативност. Гамата излиза извън рамките на класическия дизайн и с основание може да се определи като отличен избор за иновативни личности. „Серията Valena Allure напълно ще оправдае Вашите очаквания, благодарение на трите типа декоративни рамки с широка гама от цветови решения. Възможността за поставяне на подсветка подчертава плавните форми на ключовете, които се предлагат в класически цветове и изящни принтове“, съобщиха за Инженер.bg от водещата инженерингова и търговска компания Електро Плюс, която предлага изделията на Legrand на българския пазар.

Използваните естествени материали, смели орнаменти и рамките с хромиран или златист кант придават изтънчен шик на ключовете и контактите Valena Allure. „Широкият избор от материали и смелата декорация правят гамата особено подходяща за нестандартни интериори“, убедени са от Електро Плюс

Legrand добави към цветовата гама и черния цвят, който отново е на мода. Дискретните черни нотки лесно се съчетават с други метални или дървени финиши. Модерна и изискана, колекцията с алуминий е предназначена за любителите на индустриалния дизайн, чийто суров и минималистичен стил има силно визуално въздействие. „Придайте елегантност на интериора с естествени материали, като декорирате стените си с метал, дърво, стъкло или кожа“, коментираха от Електро Плюс.

Valena Allure с Netatmo ще накара свързания дом да се подчинява на командите Ви. Това помага да се спести енергия и да се осигури безопасността на жилището. Предлага се безжичен сценариен ключ, с чиято помощ само с едно докосване може да се изгаси осветлението навсякъде в дома и да се спуснат щорите. А свързаният контакт ще следи консумацията на електроенергия, като позволява дистанционно да се включват и изключват електроуреди, както и да се получават съобщения в случай на проблеми чрез приложението Home+Control.

Ако зарядните устройства са станали твърде много, тогава е време да се използва Valena USB контакти. С тях лесно може да се заредят мобилните си устройства и отново обитателите да имат връзка със света, независимо дали става въпрос за USB A или USB C.

Интегрирането на ключовете и контактите Valena Allure в модулната домашна система за автоматизация MyHOME_Up, базирана на BUS технология с 2-жилен кабел, предлага интелигентни решения по отношение на комфорта, безопасността и контрола върху потреблението. Чрез персонализирани настройки на осветлението, температурата и музиката за всяка стая е възможно да се постигне максимален комфорт на обитаване, както и да се предотврати влизане с взлом, когато ползвателите не са вкъщи.

„MyHOME_Up е отворена система, която може да се интегрира със системи и устройства на други марки за надграждане с допълнителни функции“, допълниха още от Електро Плюс.

Източник на снимковия материал: Електро Плюс, Legrand

Тагове: Legrand, Електро плюс, интериорен дизайн, ключове и контакти, сградна автоматизация

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електро плюс ООД
www.electroplus.net