Електро Плюс: „Дизайн, харесван от всички – това са ключовете и контактите за открит монтаж Forix на Legrand“

22.06.2022 г.3 мин.

Гланциран цвят, индикаторна лампа и ергономичен дизайн – това са отличителните характеристики на влагоустойчивата гама ключове и контакти Forix на Legrand. Серията обхваща разнообразни решения за всякакви зони, в които се изисква степен на защита IP44. „Гамата Forix включва продукти, подходящи за жилищни сгради, както и за малки търговски и административни обекти. Освен основните функции, ключовете и контактите на влагоустойчивите изпълнения предлагат лесна инсталация, имат ергономичен дизайн и гланцирани повърхности“, информираха за Инженер.bg от доказаната търговска фирма Електро Плюс, която е дистрибутор на продуктите и решенията на Legrand у нас.

Решение, гарантиращо удобен монтаж

Компактните и надеждни продукти за открит монтаж Forix с характерна обла форма и гланцирана повърхност се предлагат в два цвята. Те се вписват без компромис навсякъде, като ключовете разполагат с LED индикаторна лампа вместо нажежаема жичка с цел постигане на по-ниска консумация.

Безопасната и бърза инсталация осигурява максимална защита по време на работа. Двойните и тройните контакти могат да бъдат инсталирани както хоризонтално, така и вертикално, благодарение на гнездата, които са разположени под ъгъл от 45°.

Гамата Forix на Legrand включва и блокове за работно място. Адаптивните многомодулни решения са подходящи за малки търговски и административни сгради. Те се отличават с удобно разполагане на кабелите в задната част на блока, здрав и устойчив механизъм, който се захваща за рамката и вграден сепаратор, разделящ захранващите кабели от комуникационните.

Продуктовата серия Forix на Legrand включва:

  • Ключове, включително: девиаторен ключ; сериен ключ и бутон;
  • Контакти със защита: френски/белгийски стандарт; немски стандарт; двоен контакт немски стандарт;
  • ТВ и информационни розетки: ТВ розетка; RJ45 информационна розетка, както и RJ11 телефонна розетка;
  • Други механизми: термична защита за климатични системи; твърда връзка и Mosaic адаптор.

Степента на защита IP44 се предлага за единичен ключ и контакт, като съществува възможност и за изпълнение с двойна функция. Блоковете за работно място са 4 и 6-модулни. Те могат да бъдат празни или оборудвани, като например 6-модулните, които се предлагат с 4х2Р+Е контакта немски стандарт със защита.

Източник на снимковия материал: Електро Плюс, Legrand

Тагове: Legrand, Електро плюс, електротехника, ключове и контакти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електро плюс ООД
http://www.electroplus.net/