ЕлектроСмарт.БГ: Комплектът за осветление BroadLink BLE Smart Home Starter Kit е първата крачка към пъстроцветен „умен“ дом

26.05.2023 г.5 мин.

Само в момента можете да закупите сета на спираща дъха цена! Вижте в ПромоТех.bg!

Понятието „умен дом“ е все по-често срещано и се отнася до жилище, което използва устройства, свързани посредством интернет, позволяващи дистанционно управление на отделни уреди и сградни инсталации, например осветителна, отоплителна и др. Умните устройства могат да бъдат открити във все повече домакинства поради множеството удобства и предимства, които предлагат. Освен че се контролират от разстояние, те допринасят за намаляване на използваната електроенергия и предлагат множество възможности за персонализация. Един достъпен и лесен начин за създаването на „умен“ дом включва подмяна на стандартното осветление със смарт осветители. От българската фирма ЕлектроСмарт.БГ, специализирана в областта, Ви предлагат да направите първата крачка към интелигентен и автоматизиран дом – стартовия смарт комплект BroadLink BLE.

ЕлектроСмарт.БГ е директен вносител на световноизвестната компания BroadLink, разработваща „умни“ устройства от 2013 г. Българската фирма разполага със собствен склад и отдаден екип от специалисти в сферата на софтуера и програмирането, електрическите инсталации и електроуредите, като освен продукти и цялостни решения, осигурява на своите клиенти и услуги, свързани с поддръжката им. В продуктовото портфолио на компанията могат да бъдат открити „умни“ ключове и контакти, централни хъбове, сензори, лед ленти и крушки. „Предлагаме достъпни решения за интелигентен дом, включително с широка гама от устройства за различни приложения и помещения. А стартовият комплект BroadLink BLE Smart Home Starter Kit е първата стъпка, която нашите потребители могат да направят в тази посока“, коментираха пред Инженер.bg от фирмата.

Стартовият комплект се състои от 3 умни крушки, 1 малък хъб и 1 безжичен умен ключ с 4 бутона. Благодарение на BroadLink Fastcon BLE технологията, процесът на настройката е изключително улеснен и бърз. След включване на всички умни крушки, потребителят трябва да изчака те да се появят в предварително изтегленето приложение BroadLink BLE App Control, от което се управляват. В него могат да бъдат добавени до 90 устройства едновременно в рамките на една секунда. Всяка от умните 800 lm-ови LED крушки в стартовия комплект консумира само 9 W, отличава се с дълъг експлоатационен живот и предлага еднаква с обикновената 60-ватова крушка осветеност. Освен намалената консумация на енергия, крушките предлагат 16 милиона различни цвята на произведената светлина, от които потребителят може да избере. „В допълнение към функциите като затъмняване и осветяване, по отношение на умните крушки от сета могат да бъдат настроени рутинни процедури и графици за осветяване, както и да се синхронизират с любимата на потребителя музика“, допълниха от българската фирма.

Стартовият комплект BroadLink BLE Smart Home Starter Kit в момента може да бъде закупен на промоционална цена заедно с подарък USB захранване и 24 месеца гаранция. Повече за офертата ще да откриете на ПромоТех.bg.

Приложението BroadLink BLE App Control и умният бутон се предоставят с готови за използване сцени/предварителни настройки. Те се активират единствено посредством натискане на бутон и не изискват допълнителни настройки от страна на потребителя. След добавяне на включения в комплекта хъб към приложението, крушките могат да бъдат управлявани чрез гласови команди с помощта на Alexa и Google Assistant, както и от разстояние. Обхватът на сигнала е до 500 m, което осигурява покритие на помещения от всякакъв размер.

Източник на снимковия материал: ЕлектроСмарт.БГ (ElektroSmart.BG), canva.com

Тагове: дистрибуция, електротехника, осветление, промоция, умен дом

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЕлектроСмарт.БГ ООД
www.elektrosmart.bg