ВАГО България стартира есенната си промоционална кампания

17.09.2014 г.2 мин.

От българския офис на водещия немски производител - WAGO Kontakttechnik, съобщиха за старта на поредната интересна маркетингова инициатива. „В периода на традиционната ни есенна промоционална кампания, всички наши клиенти, които закупят 800 оригинални WAGO разклонителни клеми от сериите 2273 и 222, ще получат ръчен часовник с фосфоресциращи цифри”, поясниха за Инженер.bg от ВАГО България.

 


„Разклонителните клеми серия 2273 са по-гъвкави, по-компактни и по-безопасни. Те са лесни за поставяне в разклонителните кутии, а в една и съща клема могат да бъдат свързани едножични проводници с диаметър от 0,5 mm2 до 2,5 mm2”, коментираха от ВАГО България.

 

Клемите се предлагат във варианти с 2, 3, 4, 5 и 8 гнезда като изводите на всички клеми до 5-гнездовата са подредени в един ред, а 8-гнездовата клема има по четири извода в два реда, разположени един над друг. С оглед на осигуряването на по-голяма безопасност, клемите са предимно с прозрачен корпус.

 


От своя страна, включените в кампанията конектори серия 222, представляват универсални конектори, подходящи за гъвкави и твърди проводници. Те са подходящи за монтаж в разклонителни кутии, за размножаване на кабели с монтажен адаптер, за монтиране на осветителни тела и др. Могат да работят с гъвкав проводник с размер на напречното сечение от 0,08 до 4 mm2, както и с твърд проводник с размер на сечението от 0,08 до 2,5 mm2.


 

Повече информация за промоционалната кампания, бихте могли да намерите в Промо.bg.

 

Източник на снимков материал: ВАГО България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg