Бандени: VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 от Danfoss осигурява безжична свързаност на задвижвания

11.01.2021 г.3 мин.

VLT® Wireless Communication Panel LCP 103, разработен от водещия датски производител Danfoss, комуникира с MyDrive® Connect приложение, което е съвместимо с iOS и Android. MyDrive® Connect предлага пълен достъп до задвижващото устройство, което улеснява въвеждането му в експлоатация, както и настройката, мониторинга и поддръжката му”, коментираха за читателите на Инженер.bg от фирма Бандени, която предлага на пазара у нас продуктите на Danfoss и е оторизиран партньор на датския производител по отношение на доставката, монтажа, обслужването и сервиза на електрозадвижвания, честотни преобразуватели и софтстартери Danfoss.

VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 показва текущото състояние на устройството (включително предупреждения, аларма и Wi-Fi свързаност) чрез вградени светодиоди. Подробната информация е достъпна от смарт устройство, използвайки MyDrive® Connect. 

„С VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 мате достъп до съобщения за състоянието, стартови менюта и аларми/предупреждения. Освен това, данните могат да бъдат визуализирани с помощта на графики, документиращи поведението на честотния регулатор с течение на времето. Използвайки AccessPoint за връзка, обслужващият персонал може да получава съобщения за грешки в реално време чрез приложението, за да се осигури бърза реакция при потенциални проблеми“, споделиха още от Бандени.

„Параметрите на честотното управление  могат да се съхраняват или във вградената памет на VLT® Wireless Communication Panel LCP 103, или във вашето смарт устройство, а Log файлове — да се споделят от MyDrive® Connect, което позволява на екипите на място да получават адекватна информация от технически лица, докато отстраняват неизправности. 

„Параметър за безопасност позволява на потребителя да реши какво да е поведението на устройството в случай на срив или загуба на връзката между приложението и устройството“, споделиха в заключение от Бандени.

Източник на снимковия материал: Бандени, Danfoss

Тагове: Danfoss, Бандени, задвижвания, мониторинг, сервиз

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бандени ООД
http://www.bandeni.net/