АК Електрик: „В нашия свят качеството, ефективността и прецизността на доставките вървят ръка за ръка“

10.06.2021 г.3 мин.

Шейсетгодишната история на завода „Електрик“ в гр. Радомир днес продължава да пише фирма АК Електрик, която от 2003 г. е част от корпоративното семейство на глобалната шведска компания AQ Group AB. „Ние сме един от лидерите в проектирането и производството на електрически табла и сложни метални компоненти за индустриални клиенти с високи изисквания. Производствените ни мощности са разположени в гр. Радомир на площ от 25 000 m2“, разказаха за читателите на Инженер.bg от АК Електрик.

Надежден партньор на водещи индустриални компании

АК Електрик успешно изгражда дългосрочни взаимоотношения със своите партньори и осигурява ефективни и висококачествени решения. Клиентите на АК Електрик са водещи брандове в областта на автоматизацията, системните продукти, медицинската, влаковата, хранително-вкусовата и автомобилната индустрия, сред които ABB, Bombardier, Getinge, GE, Alstom, VOLVO, Alfa Laval, SCANIA, Tetra Pak, Sidel.

 

Отговорност към развитието на служителите и професионалното образование

В АК Електрик работят над 750 работници и служители, сред които електромонтьори, електрозаварчици, настройчици на CNC металообработващи машини, програмисти на заваръчни роботи, машинни инженери, електроинженери, ръководители на проекти, инженери качество, конструктори и др.

В условията на силно динамична пазарна среда залагаме на постоянно обучение и квалификация на нашите служители, за да сме в унисон с добрите производствени практики. Като социално отговорна фирма, работим заедно с местните училища за развитието на професионалните умения на учениците. За да съхраним екипа си, ние сме честни, открити, бдителни, притежаваме кураж, осигуряваме обратна връзка и приветстваме противоположното мнение”, посочиха от българското дружество.

Ценностите като отправна точка на развитието

Фундаментът на нашето развитие са нашите ценности. Клиентите са на първо място и това, което правим, е да добавяме стойност към тях. Ние сме предприемачи, използваме най-рентабилния начин, за да изпълним изискванията на нашите клиенти и се отнасяме към другите така, както искаме да се отнасят към нас“, коментираха в заключение от екипа на АК Електрик.
Източник на снимковия материал: АК Електрик

Тагове: AQ Group, електротехника, машиностроене, металообработваща промишленост, металообработка

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

АК Електрик АД
https://www.aqelectric.com/bg