Научете как да защитите своята IT структура с участие в уебинара на Ритал на тема „Физическа сигурност в центровете за данни“

17.09.2022 г.3 мин.

Във всеки център за данни сигурността и надеждността на преноса на информацията е на първо място. Най-важният фактор за непрекъснат бизнес процес е постоянно наличната IT инфраструктура. „В секторите, в които се обработват чувствителни данни, от първостепенно значение е сигурността на данните. Подходящите мерки ще Ви гарантират надеждна IT система и ще я защитят от физически опасности и киберзаплахи. Затова Ритал очаква всички, за които темата е от критична важност, да посетят организирания от нашата компания уебкаст на тема „Физическа сигурност в центровете за данни“, който ще се проведе на 29 септември от 10.30 ч.“, информираха за Инженер.bg от Ритал ЕООД.

IT сигурността започва със защита от физически заплахи, които могат да унищожат цялата IT инфраструктура и да застрашат самото съществуване на компанията, особено в ерата на Индустрия 4.0. Тъй като всички процеси са толкова тясно взаимосвързани, не само бизнес администрацията може да бъде застрашена. Цялата производствена система също е изложена на риск от нежелани физически аварии, като наводнение, пожар, падане на отломки или сривове в преноса на данни.

Непрекъсната работа на изчислителните системи 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата дава непосредствено отражение върху индивидуалния бизнес успех на компаниите. Ако в миналото прекъсването в преноса на информация е било допустимо, днес реалността е друга. Компаниите трябва да могат да разчитат на 100% контрол върху производствените си мощности по всяко време. Ето защо денонощно наличната IT инфраструктура е един от най-важните фактори в нашето съвремие.

„Rittal предлага различни варианти за гарантиране на сигурността: модулни системи за защитени помещения, модулни сейфове за сигурност или системи за пожароизвестяване и пожарогасене“, поясниха от Ритал.

„Независимо дали планирате нова сграда или разширяване на Вашия център за данни, Rittal е до Вас със своя дългогодишен опит в областта на IT сигурността“, категорични са българските специалисти.

„Не пропускайте виртуалната среща с нас, за да научите повече за решенията на Rittal, гарантиращи сигурността на Вашата IT инфраструктура“, отправят своята покана от Ритал.

Тема: „Физическа сигурност в центровете за данни“

Кога: 29 септември 2022 г. (четвъртък) от 10.30 ч.

Лектор: Явор Панайотов, продуктов мениджър в Ритал ЕООД

Продължителност: 60 min

Краен срок за регистрация за събитието: 27 септември 2022 г.

Предварителна регистрация: ТУК.

Източник на снимковия материал: Ритал, Rittal

Тагове: Rittal, пожароизвестяване, Ритал, център за данни

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритал ЕООД
http://www.rittal.bg/index.html