Career Show събра топ таланти и работодатели под покрива на зала Арена Армеец София

13.09.2019 г.4 мин.

На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас, със 130 утвърдени работодатели от различни сектори. Гостите на събитието имаха възможността да се включат и в над 30 активности и дискусии, на които да получат отговор на редица въпроси за своята успешна кариера в България. Инженер.БГ бе сред медийните партньори и участници в новаторското кариерно изложение. Как премина то през очите на нашия екип? Да видим...


 

Официалният старт на събитието бе даден точно в 10 ч. на централната сцена. По време на откриването, организаторите връчиха наградите „Career Show Awards“ за най-добър работодател на България. За тях работодателите кандидатстваха в 20 категории и бяха оценени от специално жури от професионалисти, представители от различни организации и бизнес групи.

 

Събитието продължи до 17 ч., а организаторите бяха подготвили богата и интересна програма от различни лекции, дискусии и уъркшопи, разделени в различни зони: „Career boost“ с полезни теми за кариерно развитие, „Life and work“ зона с важни теми за баланса между работата и личния живот, „Silicon Valley“ - специално за IT специалистите и фирмите на събитието, „Main stage“ с мотивиращи лекции за иновации и бизнес, „Progress zone“ за организации предлагащи работа, стаж и обучение, както и „Employer Show Zone“ за работодатели. През целия ден мероприятието се излъчваше на живо онлайн на Career Show TV и във Фейсбук страницата на събитието.


 

Сред компаниите, които взеха участие във форума са: Интегрейтид Микро-Електроникс България, Луфтханза Техник София, Melexis България, Фесто Производство, Риск Инженеринг, Сенсата Технолоджис България, Бош Инженеринг Център София, Уолтопия, Телелинк, Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България, ЕТЕМ Gestamp, Теленор България, Актавис, Загорка, Билда и др.

 

Екипът ни също бе там, за да представи всички вълнуващи възможности за работа, стаж и обучение в техническия бранш, които единствената в България специализирана търсачка за инженерни кадри, обучения и технически решения Борса.bg предлага. Благодарим на всички, които посетиха щанда ни и отделиха време да разговарят с екипа ни!


 

Събитието завърши със специално парти под надслов „Show must go on“ в „Culture Beat Club“ в столицата, на което всички участници и гости можеха да разменят контакти и да се насладят на красива гледка към нощна София.

 

Сърдечно благодарим на организаторите на Career Show и по-специално на г-жа Виктория Добринова за възможността да се включим в това вълнуващо събитие!

 

Очаквайте ексклузивни материали от участието на фирмите-партньори на Инженер.БГ в Борса.bg и Инженер.bg!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
https://www.festo.com/cms/bg_bg/55737.htm

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Интегрейтид Микро-Електроникс България ЕООД
http://www.global-imi.com/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мелексис България ЕООД
https://www.melexis.com/en