Best Engineering Week предстои! За четвърти път Инженер.БГ ще бъде генерален медиен партньор на събитието!

19.02.2019 г.2 мин.

Скъпи колеги, приятели и партньори, както и вие студенти,

 

Щастливи сме да ви съобщим, че за четвърта поредна година Инженер.БГ ще има честта и удоволствието бъде генерален медиен партньор, и на практика единствената техническа медия-партньор, на основната ежегодна студентска проява на BEST Sofia – Best Engineering Week 2019.Тази година Best Engineering Week ще се проведе в периода от 19 до 28 март, а организаторите обещават събитието да бъде много по-мащабно. Инженерното състезание се завръща с нови предизвикателства, две нови компании с казуси и много повече участници – с 24 повече от миналата година.

 

В деня на откриването, 19-ти март, след кратка презентация, ще бъдат обявени фирмените казуси, а участниците ще бъдат разделени в отбори. От 19 до 28 март 2019 г., ще се проведе същинската част от състезанието. Официалното закриване и награждаване на участниците, както и традиционният коктейл ще се състоят в последния ден от мероприятието – 28 март 2019 г.


 

В предишното издание на BEST Engineering Week се включиха водещи технологични компании като Liebherr-Hausgeräte Marica, Melexis, Coca Cola HBC, GTT Bulgaria, SBTech, IBM, Volvo Bulgaria и др.

 

А кои са тазгодишните компании, които ще предизвикат студентите със своите казуси, очаквайте да научите съвсем скоро в Инженер.bg!

 

Влезте и вие в играта! Научете как ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, BEST Sofia

 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мелексис България ЕООД
https://www.melexis.com/en