Antelope Audio с номинация на наградите Tec Awards 2021 за своя десктоп аудио интерфейс Zen Tour Synergy Core

22.12.2020 г.3 мин.

Организацията NAMM Foundation представи наскоро своите номинации за 36-ото издание на наградите Tec Awards 2021. В разширения списък попадна и базираната в София компания Antelope Audio. Производителят на високотехнологично аудио оборудване е номиниран за Outstanding Technical Achievement в категорията Computer Audio Hardware със своя десктоп аудио интерфейс Zen Tour Synergy Core. „Решението, което бе пуснато на пазара през 2020 г., бързо намери своето място в проджект и професионални звукозаписни студиа, благодарение на широкия избор от канали и несравнимата си процесираща мощ, които предлага“, коментираха за Инженер.bg от фирма Електросфера, позната у нас под бранда Antelope Audio.

Ежегодните награди Tec отличават хора, компании и техническите иновации, които стоят зад създаването на звука за записи, изпълнения на живо, филми, телевизионни програми, видео игри и мултимедия. Категориите отличават 22 технически и 7 творчески постижения. Церемонията ще се проведе в онлайн формат на 22 януари 2021 г. в рамките на инициативата на NAMM Believe in Music Week, която е организирана под мотото „The global gathering to unify and support the people who bring music to the world“*.

„Galaxy 64 Synergy Core е най-новият продукт и поредна иновация на Antelope Audio в линията многоканални аудио интерфейси за професионали студия. Устройството е първият в света подобен интерфейс, който се отличава със завидните 64 аналогови канала, побиращи се в 2U rack пространство“, посочиха от българското дружество.

Съвсем скоро очаквайте на виртуалните страници на Инженер.bg материала ни, посветен на Galaxy 64 Synergy Core!

Международният бранд Antelope Audio има над 20-годишен опит в разработването на цифрово аудио оборудване. Екипът на компанията е посветен на това да помага на хората да постигат звук с висока разделителна способност както в звукозаписно студио, така и в домашна обстановка.

Задайте правилния тон на професионалното си развитие в сферата на технологиите! Кандидатствайте за свободните позиции за работа в Електросфера.

„Основана от Игор Левин, компанията има за цел да изведе реализирането на аудиозаписи на следващо ниво, предоставяйки цифрова технология, надхвърляща всички очаквания. Antelope Audio позволява на потребителите да се възползват от силата на цифровото аудио, без да прави компромис с топлината и пълнотата, характерни за аналоговите решения“, заявиха в заключение от Електросфера.

*„Глобалното събиране за обединяване и подкрепа на хората, които носят музика в света“

Източник на снимковия материал: Електросфера / Antelope Audio

Тагове: Antelope Audio, аудио оборудване, Електросфера, награда

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електросфера ЕООД / Antelope Audio
https://en.antelopeaudio.com/