Шнайдер Електрик България ще дари 10% от продажбите на серия Unica за изграждане на комплекс за ранно детско развитие

09.11.2020 г.4 мин.

„Вярваме, че заедно можем да постигнем повече. Ето защо ще дарим 10% от продажбите за месеците октомври, ноември и декември на една от най-търсените ни серии – Unica, за изграждане на Комплекс за ранно детско развитие в град Пловдив“, споделиха от Шнайдер Електрик България за Инженер.bg. Инициативата е на фондация „За Нашите Деца“, целта е да се осигури достъп на деца от различни социални групи до специалисти, които да им помогнат в правилното развитие. Повече за начинанието ще Ви разкажем в следващите редове.

Според Световната здравна организация периодът на ранното детство е най-важната житейска фаза в развитието на човека. Здравословното ранно детско развитие, което включва физическата, социално-емоционалната и лингвистично-когнитивната сфери, силно влияе върху благополучието, душевното здраве, сърдечно-съдовите състояния, грамотността и математическите умения, склонността към престъпления и икономическата активност през целия живот. Така ранната детска възраст се оказва ключова за развитието на детето.

Unica e гъвкава гама инсталационни изделия, приспособена за различни видове инсталации – кутии с различен вид монтаж, винтови или безвинтови клеми, контакти за различни стандарти и др. С над 150 функции за управление на осветлението и захранването, контакти, системи за глас, видео и данни, сигнализация, защита, удобство и икономия на енергия и безжична система, Unica предлага изключително богат набор от решения.

Фондация „За Нашите Деца“ е общност, която не само мечтае за по-добър живот за децата в България, а действа това да се случи. Шнайдер Електрик България е сред първите компании, повярвали в тази философия и мисия. Освен с процент от продажбите, Шнайдер Електрик България взима участие и с дарение на част от нужните електроматериали, с което ще помогне на фондацията да преобрази част от помещенията на бившия дом „Рада Киркович“ в уютни зали.

Бъдете част от промяната и пълноценното развитие на пловдивските деца в нужда. Включете се и вие в инициативата ТУК.

В „Комплекс за ранно детско развитие“ ще се предоставят и развиват разнообразни социални услуги за постигане на оптимално развитие на децата в ранна детска възраст и подкрепа за сигурна семейна среда и преодоляване на рисковете за живота и здравето на децата.

„Ние от Шнайдер Електрик България вярваме в каузата и благодарение на Вас, нашите потребители, деца в ранна възраст ще получават навременна подкрепа от психолози, логопеди и социални работници. Очакваме стотици деца, както и техните семейства, да открият подкрепа и помощ, за да изградят едно по-добро бъдеще“, споделиха в заключение от компанията.

Източник на снимковия материал: Schneider Electric, Фондация „За Нашите Деца“

Тагове: Schneider Electric, благотворителност, ключове и контакти, Шнайдер Електрик България