Фесто ще бъде домакин на семинар на тема „Новости от Festo в областта на електрическите задвижвания“

15.07.2020 г.3 мин.


В ролята си на световен лидер в областта на технологиите за автоматизация, индустриалните обучения и образователните програми, Festo непрекъснато информира своите клиенти и партньори за най-новите си разработки. „Следвайки тази стратегия на развитие, Фесто България има удоволствието да Ви покани да вземете участие в безплатния онлайн семинар, посветен на новостите на компанията в областта на електрическите задвижвания. Събитието ще се проведе на 17 юли, петък, от 11:00 часа с тема „Серво- и стъпкови двигатели и драйвери“, съобщиха за Инженер.bg от Фесто ЕООД.Семинарът „Новости на Festo в областта на електрическите задвижвания“ ще представи:


- Нови серии серводвигатели;

- Нови серво- и стъпкови драйвери;

- Софтуер за параметризиране на серво- и стъпкови драйвери (Festo Automation Suite).

 

Всички желаещи могат да се регистрират за семинара ТУК.

 

„След регистрация ще получите по мейл потвърждение с необходимата информация“, поясниха от Фесто ЕООД.


Festo произвежда широко разнообразие от електрически решения с традиционни сервозадвижвания. Потребителите на продуктите на Festo имат възможност да избират от милиони приложни комбинации от динамични, линейни или ротационни движения по няколко оси, във всички възможни конфигурации.

 

На 15 и 16 юли се провежда и първият виртуален форум на Festo под надслов „Интелигентни. Гъвкави. Дигитални“ („Smart. Flexible. Digital“). Онлайн посетителите имат възможността да разгледат истински изложбени щандове с продуктите на Festo. Вижте повече ТУК.

 

 


„Искате да направите приложенията Ви по-продуктивни и търсите ефективни решения? Ние Ви предлагаме да се запознаете с най-новите ни разработки, които са предназначени да повишат производителността на вашия бизнес. Нека заедно влезем в дигиталното бъдеще“, обърнаха се с покана към българските специалисти в областта от Фесто България.

 

Повече информация за Фесто ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


 

Източник на снимковия материал: Фесто ЕООД, Festo

 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg