Ултрамаратонът K3 Ultra – изпитание на духа и издръжливостта и наслада за сетивата – с подкрепата на фирма Филкаб

16.09.2020 г.3 мин.

Филкаб е утвърдена инженерингова, търговска и производствена компания, която от 1999 г. следва стратегията си да се развива като предпочитан доставчик на електроматериали за енергийния, индустриалния и строителния сектор. Наред със съвременните методи на работа, огромната продуктова гама и сериозните складови наличности, фирмата развива и инициативи, подкрепящи различни каузи. Сред тях е планинският ултрамаратон K3 Ultra, на който Филкаб ще бъде официален спонсор и ще осигури осветление за подкрепителните пунктове. „Щастливи сме, че имаме възможността да сме част от това невероятно състезание, което разкрива необятната красота на Южните Родопи“, споделиха от Филкаб за Инженер.bg.

Ултрамаратонът ще се проведе в района на гр. Златоград, който се отличава със своята магнетичната природа и богата история. Маршрутите разкриват 360-градусови гледки към великолепието на Родопите на едни места, а на други участниците ще се наслаждават едновременно на панорама както към България, така и към съседна Гърция. Маратонът стартира на 26 септември, а ентусиастите ще тръгнат по трасета с дължина 23, 53 и 85 km.

По протежение на трасетата, с помощта на Филкаб, организаторите ще изградят подкрепителни и контролни пунктове на подходящи за целта места, на които ще се предлага вода, безалкохолни напитки и храна на състезателите. „Ще предоставим влагозащитени соларни панели на Schneider Electric с работен капацитет до 48 часа, функция за зареждане на мобилни устройства и осветително тяло“, споделиха от Филкаб.

„Осъзнаваме необходимостта да подкрепяме инициативи, които насърчават здравословния и активен начин на живот и същевременно популяризират забележителностите в страната“, заявиха от Филкаб.

„Културата на ултрамаратона K3 Ultra съвпада до голяма степен с нашите ценности, а именно да правим това, което обичаме, с грижа към клиента и природата. Убедени сме, че информираните и компетентни служители вземат отговорни решения и доказваме, че бизнесът може да е движеща сила, носеща печалби, която същевременно допринася за един по-добър свят“, споделиха още водещата българска компания.

Източник на снимковия материал: Филкаб, K3 Ultra

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Филкаб АД
http://www.filkab.com/main/bg/