Включете се в безплатен уебинар на Фесто, за да разберете как да намерите необходимата Ви информация с Festo Quick Search Plus

23.02.2021 г.3 мин.

Компанията Festo е европейски развоен лидер на продукти и цялостни решения за повишаване на производителността в процесите по проектиране и производство. „Инженерите на Festo непрекъснато усъвършенстват софтуерните инструменти, предлагани от компанията, тъй като на тях е отредена една от главните роли за оптимизация на работните процеси. „Нашите системи за търсене на подходящите продукти Ви позволяват да намерите Вашето решение по зададени характеристики за броени минути. Един от инструментите, който поддържа тези системи, е Festo Quick Search Plus, осигуряващ цялата техническа информация от един източник. За да получат повече информация за този софтуерен инструмент и неговото използване, каним всички наши настоящи и бъдещи клиенти и партньори на безплатния уебинар „Работа с Festo Quick Search Plus“, който ще се проведе на 25 февруари от 14:00 до 14:30 часа“, съобщиха за Инженер.bg от Фесто ЕООД.

Програмата на уебинара включва:

  • Бърз и лесен достъп до всички Festo продукти;

  • Избор на изделие по предварително зададени критерии;

  • Намиране на аксесоари и резервни части;

  • Бърз достъп до техническа документация

  • Визуализация и сваляне на 3D модели;

  • Сравнение на продукти;

  • Работа и персонализиране на потребителски кошници.

„Ще се радваме на Вашето присъствие, защото за нас е важно да отговорим на потребностите Ви и да бъдем до Вас във всеки етап от реализацията на Вашите проекти. Възползвайте се от предимствата на бързото и лесно получаване на цялата необходима информация за даден продукт чрез Quick Search Plus. Очакваме Ви на 25 февруари“, добавиха още от Фесто ЕООД.

Регистрирайте се сега и станете част от онлайн събитието, което ще се проведе от 14:00 до 14:30 часа на 25 февруари 2021 г. Можете да го направите ТУК.

Източник на снимковия материал: Фесто ЕООД, Festo

Тагове: Festo, процесна автоматизация, уебинар, Фесто

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg