Включете се в уебинара на АББ България „Електромобилност: Продукти и решения за зареждане от ABB“ на 7 октомври

01.10.2020 г.3 мин.

На 7 октомври 2020 г. от 16:00 ч. АББ България ще бъде домакин на безплатен уебинар на тема „Електромобилност: Продукти и решения за зареждане от ABB“. „По време на събитието ще запознаем нашите гости с пълното портфолио от зарядни устройства, предлагани от ABB, с техническите им параметри, различните стандарти за зареждане, начините за плащане и още мн. др.“, съобщиха за Инженер.bg от АББ България.

Уебинарът ще се проведе в платформата Webex и ще бъде основно на български език, с уводна част на английски език. За да вземете участие в събитието, е необходимо да попълните регистрационната форма ТУК. Веднага след това ще получите имейл с информация за присъединяване към видео връзката. Лектори ще бъдат г-н Ангел Димитров и г-н Марсел ван дер Хук.

„Марсел ван дер Хук е изпълнителен директор на АББ България, доказан в изграждането и ръководството на високоефективни международни екипи. През своите 26 години в компанията той е изпълнявал различни роли и е водил различни части от бизнеса към успех. Професионалните му интереси са насочени в сферата на безопасното, устойчивото и дигиталното електроснабдяване и електрообзавеждане“, коментираха от АББ България. „Ангел Димитров е специалист „Бизнес развитие“ в направление „Зарядна инфраструктура за електромобили и UPS“ на АББ България. Основните му професионални интереси са в областта на зарядната инфраструктура за електрически автомобили и системите за непрекъснато електрозахранване (UPS)“, допълниха от компанията.

„Присъединете се към предстоящия ни уебинар, за да научите всичко необходимо за електромобилността!“, отправиха своята покана от българското дружество на международния технологичен лидер.

ABB полага основите на една по-интелигентна, надеждна и екологично чиста мобилност, достъпна за всички, навсякъде. Глобалната компания предлага цялостно решение – от компактни, висококачествени променливотокови (АС) зарядни станции и устойчиви правотокови (DC) бързи зарядни станции, до иновативни зарядни системи за електрически автобуси. ABB инсталира инфраструктура, която удовлетворява нуждите на следващото поколение интелигентна мобилност“, разказаха в заключение от АББ България.

Източник на снимковия материал: АББ България, ABB

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

АББ България ЕООД
www.abb.bg