Ритбул Ви кани да станете част от виртуален онлайн диалог с Rittal и Eplan на тема „Panel building. Made smarter“

06.01.2021 г.4 мин.

Искате ли да знаете как да направите процесите по създаване на стойност във Вашата компания по-бързи, по-икономични и по-точни? Присъединете се към Rittal и Eplan в едно пътуване, през което ще се запознаете как чрез ефективни методи на работа в производството на контролни табла и разпределителни системи можете да повишите потенциала на интегрираната верига за създаване на стойност. „Rittal и Eplan съвместно ще Ви покажат новаторски решения за всеки етап от Вашата верига за създаване на стойност — чрез сесии на живо, семинари и презентации на най-добри практики на техните клиенти.

Онлайн събитието ще се проведе на 26 януари от 10:30 ч. (8:30 ч. UTC/GMT). Не пропускайте да се регистрирате за него, очакват Ви увлекателни  демонстрации на живо от Иновационния център на Rittal, задълбочени презентации и нетуъркинг в чата на платформата, а с Вашето участие и получената информация може само да спечелите“, отправиха своята покана към читателите на Инженер.bg от доказаната българска търговска компания Ритбул.

За да се подобри координацията между разработването и производството на контролни шкафове и разпределителни системи, е необходимо да се разчита на комбинация от софтуерни решения, системна технология и машини за автоматизация. Предимствата са очевидни: цифровизация и последователност на данните между процесите и системите, които водят до значително намалено време за производство и монтаж.

Регистрирайте се сега и станете част от онлайн събитието на 26 януари 2021 г. ТУК

Присъединете се за една виртуална обиколка през центъра за иновации на Rittal и интегрираната верига за създаване на стойност на Eplan и Rittal. Ян-Хенри Шал, ръководител на техническите обучения в Центъра за иновации на Rittal, ще бъде на разположение, за да Ви насочва.

Кога: Вторник, 26 януари 2021 г.
Къде: От RIC интерфейса на Вашия компютър.
Не пропускайте: Разберете по време на онлайн събитието на Rittal и Eplan Software & Service на 26 януари от 10:30 ч. българско време.
За най-нетърпеливите: стартирайте стрийминг на живо ТУК.

Специалистите от Rittal и Eplan също се подготвят за онлайн събитието „Panel building. Made smarter“. Не пропускайте да се запознаете на практика с интегрираната верига за създаване на стойност на утрешния ден. Михаел Кранц, консултант в Eplan, ще говори за оптимизацията на процесите с помощта на дигитални двойници. Юдит Кьоч, главен мениджър направление Бизнес развитие в Rittal, ще представи Rittal Smart Service.

Тези и други увлекателни презентации Ви очакват на 26.01.2021 г., започвайки от 10:30 ч. наше време по време на онлайн събитието „Panel building. Made smarter“.

„По време на презентациите и последващите работни срещи на Ваше разположение ще бъдат специалисти от двете компании, които ще могат да отговорят на всички Ваши въпроси в чата. Освен това и ние ще бъдем на линия при възникнали въпроси относно EPLAN, на които ще отговаряме в реално време, както и на въпроси за оферти и демонстрации“, добавиха още от Ритбул.

Повече подробности за събитието може да намерите ТУК.

Източник на снимковия материал: Ритбул, Rittal, Eplan, pexels.com

Тагове: Eplan, Rittal, дигитализация, контролни шкафове, Ритал, Ритбул, уебинар

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритал ЕООД
http://www.rittal.bg/index.html

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/