Ритал: „Очакваме Ви на 16 февруари на уебкаст, посветен на новия инструмент на Rittal – Системен Каталог 36“

08.02.2021 г.4 мин.

Новият 36-и поред системен каталог на Rittal представя пълното портфолио на компанията, предназначено за IT сектора и производствената индустрия. Съдържанието му е адресирано към проектанти, производители на комутационна апаратура и оператори на центрове за данни. „Бихме искали да поканим всички заинтересовани специалисти с професионални интереси по темата да се включат в първия за България уебкаст, който ще представи новия инструмент за клиентите на Rittal – Системен Каталог 36. Онлайн събитието ще бъде водено от инж. Александър Касчиев, търговски директор на Ритал ЕООД, и ще покаже на участниците как лесно да навигират в Каталог 36, какви са новите продукти, които са заложени в него, както и как най-лесно те могат да обслужват нуждите си в процеса на създаване на стойностната верига в техните компании“, съобщиха за Инженер.bg от Ритал ЕООД.

Присъединете се към уебкаста на 16 февруари 2021 г. от 10:30 ч. и научете повече за възможностите, които отваря новият инструмент за клиенти на Rittal – Системен Каталог 36.

Участието е напълно безплатно.

Краен срок за регистрация: 10 февруари 2021 г.

Регистрация бихте могли да направите ТУК.

„Каталогът съдържа 1100 страници с факти и цифри за най-широката гама в света от продукти за индустриални контролни табла и шкафове, енергоразпределение, контрол на климата и IT инфраструктура. Изданието включва също решения на Rittal Automation Systems и на Eplan. Той е достъпен както на хартиен носител, така и онлайн, като за момента е публикуван на немски и английски език, но скоро се очаква публикацията му на още 13 езика“, допълниха от Ритал.

По време на уебкаста ще научите:

  • Къде можете да намерите, изтеглите или поръчате хартиена версия на Каталог 36;

  • Каква е структурата на Каталог 36;

  • Какви нови продукти са представени в каталога и по какво новото издание се различава от предишното;

  • Как се извършва търсенето и навигацията в каталога.

Новото 36-о издание на системния каталог на Rittal предоставя на IT специалистите, както и на производителите на контролно и комутационно оборудване изчерпателен преглед на цялото продуктово портфолио на Rittal. Това включва решения за корпуси и табла за индустриално приложение, електроразпределение, контрол на климата и IT инфраструктура, както и софтуер и поддръжка. „Освен това в изданието са включени и технологии за автоматизация и инструменти за сервизиране. Потребителите ще намерят и практически насоки за избор на софтуер за ефективно проектиране и конфигуриране на контролни блокове и комутационни устройства, които се предлагат от Eplan“, поясниха от Ритал.

36-ото издание на каталога преминава в дигиталната ера чрез рационална комбинация от хартиено копие и онлайн издание. През уебсайта е възможен достъп до допълнителна полезна информация за всички продукти. „PDF версията на каталога свързва номера на поръчката със съответната целева страница на продукта в интернет. С едно щракване на мишката потребителите могат да извадят таблици с данни, инструменти за конфигуриране, CAD данни, видеоклипове, сертификати за съответствие, графики за производителността, разрешителни, инструкции за монтаж и експлоатация, както и мн.др.“, допълниха в заключение от Ритал.

Източник на снимковия материал: Ритал, Rittal, freepik.com

Тагове: Rittal, комутационна апаратура, контролни шкафове, разпределителни табла, Ритал, уебинар

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритал ЕООД
http://www.rittal.bg/index.html