Решения за пестене на енергия - основен акцент в участието на ВАГО България на Булконтрола 2014

22.05.2014 г.3 мин.

За поредна година ВАГО България ще вземе участие в най-утвърденото специализирано изложение за техника и технически решения в областта на автоматизацията у нас - Булконтрола 2014,  което ще се проведе от 28 до 30 май в Интер Експо Център - София. „Посетителите на нашия щанд ще могат да се запознаят с най-новите продукти и с интересни разработки на фирмата в областта на автоматизацията и интелигентните решения. Тази година ще отделим специално внимание и на средствата за пестене на електроенергия”, съобщиха за Инженер.bg от ВАГО България.

 

От фирмата отправят покана към всички свои клиенти да посетят изложбения щанд на WAGO по време на изложението. „Всеки, които проявява интерес и посети нашия щанд, ще може да се запознае лично с най-новите продукти и разработки на един от лидерите в бранша - немският производител WAGO Kontakttechnik, както и лично да тества новите продукти”, заявяват от ВАГО. "Ще насочим вниманието си и към решения на актуални въпроси като възможностите за пестене на елелктроенергия на базата на технически продукти и решения на WAGO", поясниха от българското представителство.

 

„Ние участваме на редица търговски изложения както на местно, така и на международно ниво. За нас това е добър начин да поддържаме личен контакт с нашите клиенти и чудесна възможност да представим най-новите си продукти и разработки.  Традиционно, изложението Булконтрола е сред предпочитаните от нас, поради строго професионалната му насоченост и посещаемост”, отбелязват от ВАГО България.  „В допълнение към традиционните изложения, организираме и събития от типа „Шоу на колела“, на които периодично представяме пред най-изявените си партньори определени продуктови линии", допълват от компанията.


 

Източник на снимков материал: ВАГО България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg