С поредица от вълнуващи събития екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите

20.10.2020 г.4 мин.

На 15 октомври 2020 г. екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите, който тази година се проведе под надслов „Ценности в действие“. В рамките на кампанията нашите колеги отново се обърнаха към организационните и личностни ценности. Вълнуващ за нас бе и последващият уикенд, когато представители на дружеството взеха участие в две благотворителни състезания“, разказаха за Инженер.bg от утвърдената производствена компания АК Магнит.

По време на инициативата, която от българското дружество организираха по повод Световния ден на ценностите, всеки от екипа получи възможността да сподели кое е важно за него, какво го води и вдъхновява в личен и професионален план, както и как превръща ценностите в действие. Това е поредната кампания в събитийния календар на компанията, която цели да насочи специално внимание към служителите и принципите, които ги обединяват и превръщат в целеустремен и мотивиран отбор.

Спортен дух, посветен на кауза

Екипът ни стана част и от страхотната атмосфера на две спортни събития с благотворителни каузи. На 17 октомври 2020 г. тримата ни колоездачи бяха сред 500-те участници в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. Иван Мустакичев се класира на 66-о място в състезанието на 44 km, Ивайло Венков стана 90-и в същата надпревара, а Любомир Рангелов финишира на 31-во място в състезанието на 23 km“, споделиха от АК Магнит. Събитието се проведе в гр. Драгоман, а каузата на тазгодишното издание е за набиране на средства за опожареното Драгоманско блато.

На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането, като се състезаваха в корпоративната щафета Postbank Business Run, която се проведе на територията на Бизнес Парк София. С участието си в маратона те подкрепиха каузата на събитието, която тази година бе насочена към набиране на средства за неправителствени организации, подпомагащи детското развитие.

Отборите на „Магнитите“ в състав Зоран Иванов, Васил Деянов, Радостин Захариев и Стефан Миланов се класираха на 58-о място, а на 64-то място финишира отборът на Стефан Шекеров, Димитър и Арахангел Делкови и Славомир Костадинов.

Изпълнителният директор на АК Магнит, г-н Иван Стратиев, се класира на трето място в надпреварата за изпълнителни директори – CEO Dash, която се проведе в рамките на Postbank Business Run.

От името на целия екип на АК Магнит Ви благодарим за големите сърца и екипния дух и очакваме с нетърпение следващите спортни събития“, отправиха своя поздрав към участниците в състезанията от АК Магнит.

Източник на снимковия материал: АК Магнит, AQ Magnit

Тагове: AQ Group, АК Магнит

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

АК Магнит АД
https://www.aqg.se/en/magnit