Обучителният лагер на Роберт Бош, направление Електроинструменти, заложи на мотото „Bosch зове дивото“

30.09.2021 г.3 мин.

В началото на септември екипът на Бош, направлението Електроинструменти, бе домакин на своето ежегодно Bosch KickOff обучение. Тазгодишното събитие се проведе под мотото „Bosch зове дивото“ в сърцето на Стара планина, където участниците прекараха нощта на палатков лагер в неповторима атмосфера. „В рамките на събитието представихме някои от последните новости на Bosch, а участниците имаха възможността изпробвайки ги да изработят уникална хранилка за горски животни. Паралелно с професионалните демонстрации и обученията, организирахме и развлекателна програма с огнено шоу и българска народна музика“, разказаха за Инженер.bg от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти.

По време на събитието бе демонстрирана основно гамата за дървообработване на Bosch Professional. От компанията бяха изградили обучителни станции, където участниците имаха възможността да разгледат, изпробват и научат повече за различните професионални инструменти, предназначени за работа с дървесина. 

Гамата предлага богато разнообразие от електроинструменти и издръжливи консумативи за всяко приложение, свързано с дърводелството, от рязане до шлайфане и завинтване. Дърводелците могат да работят ефективно, безопасно и с лекота, като използват последните иновации и новости от Bosch. „Специалистите по покривни конструкции и потребителите, на които се налага да работят в тежки условия и без достъп до електричество, могат да изпитат удоволствие от работата с богатата акумулаторна гама на Bosch Professional“, поясниха от компанията.

„Съвместимостта на нашите системи акумулаторни батерии позволява на потребителите да работят с всеки инструмент с всяка акумулаторна батерия от един и същи волтов клас и да избират между голямо разнообразие от ръчни, потопяеми и настолни циркуляри, саблени триони, винтоверти, ударни гайковерти, прахосмукачки, работни прожектори и др.“, допълниха от Роберт Бош, направление Електроинструменти. 

За да се убедите в ефективността на електроинструментите на Bosch, Ви каним да се потопите в невероятната атмосфера на събитието като изгледате видеото по-долу. Защото понякога това, което не може да се опише с думи, е напълно възможно да се покаже с видео. Приятно гледане! 

Източник на снимковия материал: Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

Тагове: Bosch, Бош, направление Електроинструменти, дървопреработване, електроинструменти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
http://www.bosch-pt.com/bg/bg