Инженер.БГ- медиен партньор и участник в новаторското кариерно изложение Career Show 2019

01.08.2019 г.3 мин.

Наскоро загатнахме, че Инженер.БГ подготвя богата програма от събития и ще ви изненада с участие в нови кариерни изложения през сезон 2019-2020. А днес сме щастливи да обявим медийното партньорство и участието ни в едно наистина интересно и много различно мероприятие, а именно изложението за квалифицирани кадри и топ таланти Career Show 2019!


 

Изложението ще се проведе на 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата и ще срещне търсещите работа с над 150 български работодатели от различни сфери. Участниците в събитието ще имат възможността да се включат в над 30 активности и дискусии, на които ще намерят отговори на стотици въпроси за своята реализация в България. Организаторите са подготвили и специална „Progress zone“ зона, в която участниците ще могат да получат информация за различни образователни и квалификационни програми, които развиват техните умения.

 

Career Show 2019 ще завърши с грандиозно парти под надслов „Show must go on“, на което участниците ще могат да се опознаят, да разменят контакти и да споделят преживяването.

 

Сред компаниите, които ще вземат участие във форума са: Интегрейтид Микро-Електроникс България, Луфтханза Техник София, Мелексис България, Фесто Производство, Сенсата Технолоджис България, Бош Софтуерни иновации, Проктър и Гембъл България, Уолтопия, Телелинк, Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България, ЕТЕМ и др.

 

Екипът на Инженер.БГ също ще бъде там! Очакваме ви в „Progress zone“, за да ви разкажем за различните възможности за работа и обучение в техническия бранш, които можете да откриете в единствената в България специализирана търсачка за инженерни кадри, обучения и технически решения Борса.bg! Заповядайте!

 

Можете да направите своята безплатна регистрация ТУК.

 

За още новини от събитието и подробни материали за участието на компаниите-партньори на Инженер.БГ, следете рубриката ни „HR новини“ в Борса.bg, както и в Инженер.bg.

 

Източник на снимковия материал: Career Show 2019

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
https://www.festo.com/cms/bg_bg/55737.htm

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Интегрейтид Микро-Електроникс България ЕООД
http://www.global-imi.com/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мелексис България ЕООД
https://www.melexis.com/en