За индустриалната компютърна кутия на Неон.БГ, или когато сигурността срещне практичността

19.02.2021 г.3 мин.

Обезопасяването на техническото оборудване в промишлени условия е лесно постижима задача, когато на разположение имаме практични и високоефективни решения. Едно от тях е индустриалната компютърна кутия, разработена от специалистите на водещата производствена, инженерингова и търговска фирма Неон.БГ. Подробности за техническото решение можете да научите в следващите редове...

С какво се отличава конструкцията на индустриалната компютърна кутия?

Индустриалната компютърна кутия на Неон.БГ е проектирана така, че да може да работи в запрашена среда, дори и с най-мощните компютърни компоненти, без да се налага прекъсване на работния процес. Тя e предназначена за монтаж на стена, като е възможно да се постави върху бюро или да бъде свободно стояща на собствена стойка.

Методът за сглобяване на компютърна конфигурация в нея е аналогичен на този на традиционните кутии и отнема кратко време.

„Цялостната комуникация между компонентите на компютъра и аксесоарите е вградена, с което се гарантира безопасността на хората. Компютърният монитор се поставя вътре в кутията. По този начин той остава защитен от прах или механични увреждания. В кутията е обособено и специално място за захранването на монитора. Електрическите проводници остават скрити от операторите, с което се минимизира рискът от токов удар. В предната част на индустриалната кутия е предвидено специално място за поставяне на мишката и клавиатурата“, коментираха от компанията.

Още информация за техническите параметри и приложението на индустриалната компютърна кутия на Неон.БГ можете да откриете ТУК.

„В корпуса на кутията могат да се монтират всички стандартни видове дънни платки. Те също са добре предпазени от въздействието на околната среда, а охлаждащият въздух преминава през филтър, който се намира в подвижен панел. Това позволява неговото изваждане с цел почистване или подмяна, като процесът се реализира много бързо и лесно. С помощта на пречистен въздух се осъществява и охлаждането на всички останали части като памет, харддиск и захранване, които освен това са разположени на удобно за свързване място“, обясниха специалистите на Неон.БГ.

На уебстраницата на Неон.БГ бихте могли да намерите повече информация за продуктите на компанията, както и да отправите своите поръчки и запитвания към специалистите на фирмата.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.

Източник на снимковия материал: Неон.БГ

Тагове: електроника, инженеринг, информационни технологии, Неон.БГ, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Неон.БГ ООД
https://www.neon.bg/