Първата игра на Инженер.bg във Facebook достигна до над 20 000 човека! Със съдействието на Бош, Електроинструменти

27.04.2021 г.3 мин.

Скъпи приятели,

Щастливи сме да Ви съобщим, че реализирахме първата ни игра с награди на Фейсбук страницата на Инженер.bg! Всички участници имаха равен шанс да спечелят новата лазерна ролетка GLM 50-27 C на Bosch, която бе осигурена от нашите партньори от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти. Подробности за играта вижте в следващите редове…


Играта се проведе през периода 9 април – 26 април 2021 г., а желаещите да участват трябваше да изпълнят следния механизъм: да последват нашата Facebook страница „Инженер БГ — Инженерният портал на България“, да харесат публикацията към играта, след което да коментират под публикацията, като отговорят на въпроса „Кой от моделите лазерни далекомери (ролетки) на Bosch в статията е с червен лазерен лъч?“. Сред условията бе и да добавят таг на приятел, който също би могъл да се включи в надпреварата.

„За най-любознателните осигурихме и специален жокер, който скрихме в статията Лазерни далекомери GLM 50-27 C Professional и GLM 50-27 CG Professional на Bosch — бързи, надеждни и изключително здрави“, коментира г-жа Беатрис Тотева, директор „Маркетинг и реклама“ в Инженер.БГ.

А ето и малко любопитни данни: Играта достигна до 20 283 човека, като ангажираните бяха 2 602. 1 667 души реагираха с коментар, харесване или споделяне. 938 човека кликнаха върху самия пост, от тях 126 - върху снимката, 113 - върху линка, и 699 - на друго място, например „Виж повече“. Публикацията за играта бе споделена 355 пъти, без това да е задължително условие за участие в нея.

Изтеглихме победителя на 26.04.2021 г. (понеделник) на случаен принцип чрез специален софтуер и със съдействието на колегите от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти. Голямата награда – новата лазерна ролетка GLM 50-27 C на Bosch, грабна инж. Светослав Савов.

Сърдечно благодарим на партньорите ни от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, и по-специално на г-жа Регина Симон, г-н Александър Станимиров и г-н Златко Иванов, за удоволствието да разиграем съвместна игра и за прекрасната награда, която осигуриха!

Благодарим и на всички, които се включиха в играта! Очаквайте много скоро и други подобни изненади от нас на нашата Фейсбук страница „Инженер БГ — Инженерният портал на България“! Последвайте ни, за да ги научавате първи!

Източник на снимковия материал: Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

Тагове: Bosch, Бош, направление Електроинструменти, електроинструменти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
http://www.bosch-pt.com/bg/bg