В новия завод за автомобилни части на Костал България Аутомотив ще бъдат разкрити нови 1200 работни места

23.07.2019 г.3 мин.

Костал България Аутомотив разшири производствената си база в гр. Пазарджик. Немският производител откри нов завод за автомобилни части в града. На церемонията по откриване на новите производствени мощности присъстваха редица официални гости. „Новооткритото предприятие е с площ от около 13 000 m2. То има капацитет за производство на части за 9 млн. автомобила на година и ще осигури около 1200 нови работни места. Заводът на компанията в Пазарджик функционира от 2017 г. и към момента там работят около 1300 души“, съобщиха още от компанията.


 

В досегашния завод на Костал се произвеждат и доставят компоненти за повече от 5 млн. автомобила по целия свят. Стратегията на дружеството предвижда производственият екип в града да нарасне до 4000 служители в рамките на следващите две години.

 

„Непрекъснато се стремим да поддържаме високи стандарти за качество на нашите продукти и работим активно за затвърждаване на пазарните ни позиции. Разрастването на производствената ни база в гр. Пазарджик предоставя отлична възможност за професионално развитие на повече инженери и средни специалисти, както и на високотехнологичната автомобилна индустрия в България. Ние осигуряваме отлични условия на труд и комфортна работна атмосфера за всички наши служители“, коментираха от компанията.

 

Екипът на Костал Аутомотив България приветства специалистите, които имат желание да усъвършенстват своите инженерни умения и познания в динамично развиваща се среда и искат да станат част от реализирането на автомобилните технологии на бъдещето, да се присъединят към голямото семейство на компанията. Технологичният лидер предлага и разнообразни стажантски програми за студенти от всички технически направления.

 

 

Костал България Аутомотив ЕООД, част от структурата на международната група Kostal, е технологичен лидер в разработката и производството на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия. Сред клиентите на компанията са едни от най-големите автомобилопроизводители, включително Škoda, Volkswagen, BMW, Porsche, Mercedes-Benz, Audi, Alfa Romeo, Fiat, Peugeot, Ford, Bentley, Lamborghini и др.

 

Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Костал България Аутомотив

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Костал България Аутомотив ЕООД
http://www.kostal.bg/a3/