ЕЛКО ЕП: Ще бъдем част от Light & Building – най-голямото европейско изложение за осветителни и „смарт” технологии за автоматизация

20.09.2022 г.5 мин.

ELKO EP е чешка компания, която се нарежда сред водещите европейски производители на електрически релета и системи за „умнен” дом, които се използват в сградната автоматизация. Разработката и производството се извършват при строго сертифицирани условия в град Холешов, Чехия. Дистрибуцията от изделията е поверена на 14 клона, базирани в различни точки от света, една от които е България. „Експертизата ни е съсредоточена, както в областта на релетата, така и в технологиите за сградна автоматизация, които предлага собственият ни бранд – INELS . Стремим се да предлагаме цялостни и високоефективни решения”, коментираха от екипа на ЕЛКО ЕП пред Инженер.bg. Компанията ще бъде част от най-голямото изложение за осветителни и „смарт” технологии за автоматизация в Европа – Light & Building, което ще се проведе от 2 до 6 октомври 2022 г. във Франкфурт, Германия.

„Дейността ни е комплексна. В ролята ни на един от световните технологични лидери в областта на автоматизацията и енергийната ефективност следва да сме наясно със същността, спецификите, приложението и внедряването на всеки продукт и система от портфолиото, с което работим. Основната ни цел е да предоставяме „интелигентни” електрически инсталации, а подробности за отличителните характеристики, възможностите и ползите от нашите решения ще бъдат представени по време на мащабния панаир във Франкфурт. С нетърпение очакваме да се срещнем с Вас на форума”, коментираха българските специалисти.

Ако искате да посетите Light & Building и сами да се убедите във възможностите и потенциала на иновациите на изделията на бранда ELKO EP, можете да заявите безплатен билет на kapitanov@elkoep.com.

Компанията ELKO EP е отличена с множество награди, като „Визионер на годината”, „Глобален износител” и ежегодно признание за „Чешки супербранд”. Над 80% от продуктовия каталог на компанията включва SMD компоненти (устройства за повърхностно монтиране). Тяхното предимство се изразява в: повишена производствена автоматизация; намалени разходи, както и подобрено качеството. За производството им се използва автоматизирана производствена линия, която разполага със собствена изпитателна лаборатория за проверка и контрол на качеството. Лабораторията е лицензирана с европейски сертификати.

„От 2 до 6 октомври над 1500 изложители от 46 държави ще участват във водещото международно търговско изложение. Експерти в областта ще представят иновативните си решения пред специализирана публика. Ние ще сме част от многобройните пазарни лидери, които ще покажат новостите си в „света” на осветлението, електротехниката, сградната автоматизация и свързаните технологии за безопасност и сигурност. Като компенсация за отлагането му през 2020 г. заради пандемията, настоящето издание ще представи цялостен преглед на тенденциите в сектора”, заявиха от ЕЛКО ЕП.

Целевата група на изложението Light & Building включва архитекти, дизайнери, проектанти, производители и търговци. През 2018 г., форумът събра повече от 220 000 специалисти, създавайки „мост” между дизайна, архитектурата и технологиите в областта на осветлението, техниката за сигурност и сградната автоматизация.

По време на изложението Light & Building решенията на ELKO EP могат да бъдат видени в зала 9, щанд C74 на „Building Plaza“, от 2 до 6 октомври, във Франкфурт, Германия.

По време на панаира ще имате възможността да се включите в пъстра програма от събития, свързани с водещите теми за индустрията на строителните услуги и технологии. За първи път зала 9.0 в „Building Plaza“ ще се превърне в средище на лекции, панелни дискусии и семинари, насочени към най-новите разработки в областта на интелигентните приложения, екосъобразността и енергийната ефективност на сградите. 

Източник на снимковия материал: Елко ЕП, light-building.messefrankfurt.com

Тагове: електрозахранване, електротехника, изложение, осветление, сградна автоматизация, сигурност в сградите, система за управление, строителство