Екипът на Елма-М-Груп ще Ви очаква в шоурума си в Бургас на Schneider Electric Days

13.10.2021 г.3 мин.

„Заповядайте и вижте акцентите в портфолиото на Schneider Electric на 14-ти октомври т.г.“, обърнаха се към клиентите и партньорите си от дружеството

На 14 октомври т.г. от 9.00 до 12.00 ч. в шоурума на Елма-М-Груп в Бургас ще гостуват специалисти от Шнайдер Електрик България в рамките на кампанията Schneider Electric days. С инициативата мултинационалната компания иска да бъде по-близо до своите клиенти и им даде възможност да се възползват от професионални консултации с нейни представители, които да отговорят на всички възникнали въпроси. „А освен полезна информация за избрани продукти Ви очакват и подаръци! Ние, от Елма-М-Груп, сме щастливи, че сме част от инициативата и можем да предоставим платформа за провеждането ѝ“, информираха за Инженер.bg от българската фирма.

Елма-М-Груп е компания, специализирана в търговията и дистрибуцията на кабели и проводници на електроапаратура и оборудване. През годините продуктовата ѝ гама е разширена и с електроматериали за бита, строителството и индустрията, като фирмата целенасочено развива дистрибуцията на редица световни лидери в областта на електроапаратурата и резервното електрозахранване. 

Българската фирма предлага широка гама от продукти на Schneider Electric, сред които миниатюрни автоматични прекъсвачи, дефектнотокови защити, прекъсвачи в лят корпус, контактори, бутони, защити, електрически табла за строителството и индустрията, продукти за крайно разпределение, ключове и контакти, димери, детектори за движение, осветители и осветителни тела и др.

„По време на Schneider Electric Days ще можете да се запознаете с новостите в продуктите и системните решения на  компанията, представени от продуктов специалист на Шнайдер Електрик България. Сред акцентите, които колегите са подготвили, са гама мултицети, индустриална оферта за бутони Easy line и лансирането на нови цветове в добре познатата на строителния пазар серия ключове и контакти Asphora. Заповядайте в шоурума ни в гр. Бургас на адрес Северна Промишлена Зона, бул. „Проф. Яким Якимов“ (зад шоуруум на BMW) от 9.00 до 12.00 ч. на 14 октомври 2021 г. С радост ще Ви очакваме“, обърнаха се с покана от Елма-М-Груп. 

Източник на снимковия материал: Елма-М-Груп, Schneider Electric

Тагове: Schneider Electric, електротехника, Елма-М-Груп, ключове и контакти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Елма-М-Груп АД
http://elma-bg.com/