„Дни на кариерата“ в пловдивския филиал на ТУ-София – една професионална среща на младостта и успеха

18.09.2017 г.4 мин.

Технически университет – София и Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ канят всички желаещи да се включат в традиционното изложение на компании „Дни на кариерата“ в град Пловдив. На 19 октомври 2017 г. събитието ще събере студенти, млади специалисти, представители на академичните среди и водещи компании на територията на пловдивския филиал на учебното заведение. Точното място на провеждане на форума е четвърти учебен корпус на централната административна сграда на университета на адрес: ул. „Цанко Дюстабанов“ № 25.

 


В рамките на престижното изложение работодатели ще разкажат за дейността на компаниите си, ще предоставят подробна информация за свободни работни места и ще обявят стажантски позиции за млади специалисти, съобщиха за Инженер.bg организаторите на форума.

 

Основна мисия на висшето учебно заведение е преодоляване на бариерите в комуникацията между бизнеса, академичните среди и студентите. „Затова и ТУ-София за дванадесета поредна година дава възможност на студентите да се срещнат и запознаят с десетки специалисти от индустрията и представители на компании от цялата страна. След „Дни на кариерата“ в София на 17 и 18 октомври, изложението ще се проведе и на 19 октомври в града на тепетата, където студентите от региона ще могат да поговорят и да зададат въпроси на своите потенциални работодатели“, коментира за Инженер.bg г-жа Силвия Янева-Стоянова, ръководител на Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ на ТУ-София.

 


Гостите на форума ще имат възможността да се запознаят с представители на утвърдени дружества от цялата страна, сред които:

 

АББ България – дъщерно дружество на ABB Group, което предоставя инженерни решения и електрическо оборудване за високо, средно и ниско напрежение, както и системи и продукти за автоматизация на технологичните процеси в енергийния и промишления сектор.

 

Айгер Инженеринг – компания, разработваща иновативни решения за фармацевтичната, опаковъчната и тютюневата индустрия, която е част от швейцарския холдинг Aiger Group AG. Дружеството е носител на редица национални отличия за бизнес развитие, иновации и вътрешнофирмени политики.

 


Киттнер Анлаген унд Машиненбау – немска машиностроителна компания с над 20-годишен опит в производството на оборудване за автомобилната, фармацевтичната, химическата и хранително-вкусовата промишленост. Дружеството притежава терен с площ над 26 000 m2 в индустриалната зона на 20 km от гр. Пловдив.

 


Либхер-Хаусгерете Марица – доказан производител на високотехнологична хладилна техника за бита и индустрията, част от международния технологичен концерн Liebherr. Позиционирана в град Пловдив  с повече от 2000 служители, компанията не спира да се развива и да набира нови млади и квалифицирани кадри.

 

Луфтханза Техник София – един от най-важните авиационни центрове за поддръжка в Европа, съвместно дружество на Lufthansa Technik Group и Бългериан Еъруейз Груп. Съгласно независимо проучване от 2017 г. дружеството се нарежда сред най-предпочитаните работодатели от студентите у нас.

 


Повече информация за изложението и условията за участие за работодатели можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, АББ България, Киттнер Анлаген унд Машиненбау, Либхер-Хаусгерете Марица, ТУ-София

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

АББ България ЕООД
www.abb.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Айгер Инженеринг ООД
www.aiger.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД
https://kittner.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Технически университет – София
https://tu-sofia.bg/