Изпълнителният директор на Телетек Електроникс Мариела Маджарова е сред финалистите в „Мениджър на годината“

30.09.2020 г.3 мин.

„Горди сме да обявим, че за втора поредна година изпълнителният директор на Телетек Електроникс – г-жа Мариела Маджарова, е сред номинираните в конкурса „Мениджър на годината“! Надпреварата се организира от списание „Мениджър“ и за тринадесета година ще отличи лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Телетек Електроникс.

„Мениджър на годината“ се провежда по специално разработена методология на Делойд България, според която се оценяват резултатите от предходната година, в т.ч финансови и икономически показатели, управленски политики и личностни качества на мениджърите. През октомври т.г. ще се състои финалната фаза на състезанието, в рамките на която представители на Делойт България ще проведат интервюта с финалистите и с пряко подчинените им партньори, а след това ще изготвят 360-градусови оценки, които ще бъдат валидирани от Обществен съвет“, разказаха за читателите на Инженер.bg от Телетек Електроникс.

Сред десетте финалисти–претенденти за наградата, са още изпълнителните директори на компаниите Филип Морис България, Алианц България, Лидл България, Кауфлад България и др.

„Призовото място ще заеме ръководителят, събрал най-голям брой точки от финалния етап. От името на целия екип на Телетек Електроникс пожелаваме успех на г-жа Маджарова в оспорваната надпревара!“, заявиха от българската компания.

Телетек Електроникс стартира своята дейност през 1991 г. Дружеството предлага разнообразно портфолио от сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи и цялостни комуникационни решения с приложение във всички видове сгради. Сред тях са алармени и пожароизвестителни системи, модули за комуникация, мониторинг, както и софтуер.

„Благодарение на непрекъснатия си стремеж за развитие и производство на високотехнологични решения, през последните 28 години Телетек Електроникс се утвърди сред лидерите на местния и международния пазар. Днес дружеството осъществява дистрибуция в над 75 държави и разполага с 45 млн. произведени продукта“, коментираха в заключение от Телетек Електроникс.

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Телетек Електроникс ЕАД
https://teletek-electronics.com/bg