Бош Електроинструменти: Регистрирайте Вашите инструменти в дигиталния портал PRO360, а ние ще възнаградим лоялността Ви

20.11.2023 г.4 мин.

PRO360 е безплатният портал за удължаване на гаранцията за електроинструменти, акумулаторни батерии, измервателни инструменти и зарядни устройства от продуктовото портфолио на Bosch Professional. Веднъж регистрирал се, всеки клиент на компанията лесно, бързо и удобно може да се възползва от многобройните предимства на лоялната програма, включително безплатно удължаване на гаранцията на инструмента до 3 години, както и да получи ценни подаръци и награди от Bosch.

„Настоящата кампания стартира на 7 февруари 2023 г., а срокът ѝ бе удължен до края на годината, предоставяйки по-дълъг период на нашите клиенти да трупат точки, които в последствие да разменят за специални подаръци. Наред с това, добавихме нови фокусни продукти, които при закупуване носят допълнителни 50 точки към актива на потребителя“, съобщиха за Инженер.bg от Бош, направление Електроинструменти.

С приложението PRO360 всеки клиент има възможност да удължи гаранцията за своя инструмент до 3 години, директно от телефона или компютъра си в рамките на 4 седмици след покупката. „Предоставяме тази оферта безплатно за професионалната серия електроинструменти и измервателна техника, включително батерии и зарядни устройства, което е не само удобно, но може да Ви донесе и много награди“, уточниха от фирмата.

Продуктите, които генерират точки, са 18V акумулаторни инструменти от гамата Bosch Professional, закупени в периода на кампанията. Всеки регистриран 18-волтов инструмент от синята серия предоставя 100 точки, като от 1 септември т.г. следните продуктови групи носят по 150 точки и нагоре:

 • Акумулаторна прахосмукачка GAS 18V-10 L;
 • Акумулаторен перфоратор GBH 180-LI;
 • Акумулаторен перфоратор GBH 187-LI;
 • Акумулаторна лампа GLI 18V-1900;
 • Акумулаторен Multi-Cutter GOP 185-LI;
 • Ротационен лазер GRL 600 CHV;
 • Ротационен лазер GRL 650 CHVG;
 • Акумулаторен саблен трион GSA 185-LI;
 • Акумулаторен винтоверт GSR 185-LI;
 • Акумулаторен ъглошлайф GWS 180-LI;
 • Система куфари за транспортиране L-BOXX = 200 точки;
 • Акумулаторна батерия GBA 18V 4.0 Ah = 300 точки;
 • Акумулаторна батерия GBA 18V 4.0 Ah + зарядно устройство GAL 1800 CV = 400 точки.

В магазина за приложения са достъпни приложенията PRO360 и PRO360 B2B. Bosch PRO360 е предназначено за крайните потребители: частни, професионални или корпоративни клиенти, които сами регистрират гаранциите за инструментите си. Приложението Bosch PRO360 B2B e насочено към търговци: дистрибутори или поддистрибутори, които регистрират гаранциите за техните потребители. Общото и при двете платформи е, че в тях се съхранява цялата важна информация, описваща всеки един регистриран професионален инструмент, а ревютата на други професионалисти са ценен опит при работата с продукта.

„Можете да се включите в кампанията, като регистрирате в PRO360 своя 18V инструмент Bosch Professional. Качете снимка на фактурата, за да докажете покупката и изчакайте точките да бъдат начислени във Вашия профил. Накрая просто изберете своя подарък и осребрете точките си“, допълниха още от Бош Електроинструменти.

Повече информация за условията на кампанията бихте могли да намерите ТУК!

Източник на снимковия материал: Бош Електроинструменти, Bosch Professional

Тагове: Bosch, Бош, направление Електроинструменти, електроинструменти, електротехника, мобилно приложение

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
www.bosch-pt.com