8-канални аналогови входни клеми с оптимално съотношение цена-качество от WAGO Kontakttechnik

22.01.2016 г.3 мин.


 

Новите 8-канални аналогови входни клеми на утвърдения немски производител WAGO Kontakttechnik предлагат конкурентно съчетание на малък размер с оптимално съотношение цена/производителност. „Трите нови 8-канални аналогови входни клеми за сензори с двужилна технология, освен голям брой канали и намалена монтажна ширина, осигуряват също висока точност на измерване и добра резолюция, което води и до отличното съотношение между цена и производителност”, коментираха за Инженер.bg от българският офис на компанията.

 

Аналоговите входни клеми могат бързо да бъдат конфигугирани чрез контролер както през WAGO-I/O-CHECK, така и чрез файловете с описание на уреда. Клемите са напълно подходящи за бързо и точно предаване на измерени променливи, като температура, налягане или дебит, преобразувани от сензорите в аналогов вид към контролера като цифрова стойност. „За тази цел могат поотделно да бъдат зададени параметри на всички входове, посредством софтуер като WAGO-I/O-CHECK и специфични за конкретните полеви шини файлове с описание на устройствата, така че те да бъдат оптимално адаптирани към тяхното приложение”, коментираха от ВАГО. Като основни предимства на новите 8-канални клеми от компанията посочиха тяхната функционалност, ефективното използване на пространството в разпределителния шкаф, както и добрата цена.

 

„Използвайки 8-каналните аналогови входни клеми с двужилна технология нашите клиенти ще могат да повишат своята конкурентоспособност”, котегорични са от ВАГО. „Клемите предлагат редица технически тънкости като отделно конфигурируеми канали. Също така, благодарение на възможността за увеличаване на броя на каналите на входно-изходните модули и на директното двужилно свързване, се намалява броят на необходимите входно-изходни модули на възел”, допълниха от компанията. Запазването на размерите на клемите, въпреки увеличаването на каналите, води и до намаляване на последващите разходи, тъй като вече е възможно използването на разпределителни шкафове с по-малки размери. Налице е и добро съотношение цена/производителност на входно-изходните модули за изкуствен интелект.

 

Предимства на 8-каналните аналогови входни клеми:

- Компактни: 8 канала на площ от 12 mm;

- Сензорна връзка посредством двужилна технология;

- Възможност за задаване параметрите за диагностика и потребителски ограничения за всеки канал;

- Възможност за конфигуриране през контролер с помощта на WAGO-I/O-CHECK и файловете с описание на устройствата;

- Технология за Push свързване CAGE CLAMP;

- Убедително съотношение цена/производителност.

 

Източник на снимковия материал: ВАГО България, WAGO Kontakttechnik

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg