Таурус-93: Функционалността и естетическите качества на лицевите панели и клавиатури са сред сериозните ни конкурентни предимства

10.02.2024 г.4 мин.

„При производството на лицеви панели и клавиатури следваме два водещи принципа на работа – осигуряване на отлична функционалност на нашите продукти и естетически вид съгласно всички съвременни стандарти и норми за качество и визия. Над тридесетгодишният ни опит показва, че клиентите ни очакват продукция, която е съобразена именно с изискванията на конкретния проект, а специализираните фирми като нашата притежават възможността да отговорят на това с гъвкавост и специално отношение към всяка поръчка“, разказаха за читателите на Инженер.bg от екипа на Таурус-93. Компанията е утвърден производител на лицеви панели, клавиатури и изделия на ситопечат у нас. Базата ú се намира в град Пловдив.

Таурус-93 произвежда лицеви панели за LED индикация от висококачествено поликарбонатно фолио и за LCD индикация от полиестерно фолио. Дебелината на материала варира между 0.175 mm или 0.250 mm. Специално внимание се отделя на избора на цветове, като се използват мостри или се прави избор от RAL каталог. Следи се за функционалността, яснотата, отчетливостта и естетическия вид на изображенията. „Визията е свързана с оптималната работа на изделията, в които нашите продукти се влагат, като може да я подобри съществено при професионално направен избор“, поясниха от фирмата.

„Приемаме готов дизайн на лицевите панели във формат CorelDraw (.cdr), като всички текстове е необходимо да са конвертирани в криви. Таурус – 93 разполага с квалифицирани специалисти, които могат да изготвят проекта според указанията на клиентите при спазване и на най-строгите професионални стандарти“, заявиха от екипа на компанията. Клавиатурите се изработват от поликарбонатно или полиестерно фолио, според конкретната спецификация. Прилага се технологията с контактни пластини от тип „пуканки“, фиксирани върху твърда основа.

В допълнение Таурус-93 предлага и производството на изделия на ситопечат с цел максимална помощ за клиентите в конкретните им нужди – етикети, стикери и табели за различните уреди, включително обемни 3D стикери.

Фирмата разполага с модерен машинен парк, който включва ситопечатни машини, машина за печатане – графопреса, сушилня за UV лакове и мастила „Pangoline“, ракелозаточваща машина и пълен набор инструменти за производството на клавиатури и лицеви панели в широк диапазон от видове и изпълнения.

„Продуктите ни се влагат в машини и апарати в леката и тежката промишленост, медицинската апаратура, развлекателната индустрия и др. Независимо от предназначението и обема, приемаме всяка поръчка със специално отношение към нейната специфика. Тайната на нашия успех се корени в персоналното отношение, което получават клиентите ни – преимущество, което е присъщо на гъвкава компания с дълъг опит като нашата“, допълниха още от Таурус-93.

Източник на снимковия материал: Таурус-93, canva.com

Тагове: електроника, индустрия, инженеринг, лицеви панели, медицинска техника, производство, Таурус-93

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Таурус-93 ЕООД
www.taurus93.com