Сентилион представи нова генерация слухови импланти на тазгодишната Конференция по Оториноларингология в Старосел

09.07.2024 г.4 мин.

Присъединете се към екипа на Сентилион и бъдете част от иновациите, които променят начина, по който светът възприема звука.

През т.г. елитни научни учреждения и специалисти от областта на оториноларингологията се събраха в Старосел за тематичната си научна конференция. Освен сериозно значение за тази област на медицината, през тази година събитието донесе и празнично настроение, тъй като отбеляза 25 години от началото на кохлеарните имплантации в България. Сред множество презентации и дискусии, Сентилион – една от водещите в областта компании у нас, представи пред гостите на събитието нови и вълнуващи разработки в областта на слуховата технология. Повече за това как премина оториноланголоричната конференция, пред Инженер.bg разказаха специалистите от компанията.

И тази година събитието събра над 120 специалисти от цялата страна, които се обединиха, за да отпразнуват и обсъдят най-новите тенденции и предизвикателства в медицината. Форумът предостави платформа за разнообразни презентации, насочени към важни аспекти на технологиите в областта, а като водещ глобален иноватор, Сентилион, официален представител на MED-EL в България, използва повода да запознае участниците с новата си генерация слухови импланти. Със завладяваща презентация, специалистите от компанията показаха най-новите си постижения, най-вече в областта на слуховата възстановителна медицина.

„Един от най-вълнуващите моменти от конференцията за нас бе обявяването на нова серия слухови импланти, които са разработени със специално внимание към най-важните потребности на пациентите. Инженерите на Сентилион се фокусираха върху иновационния дизайн и напредъка в технологията, за да предложат решения, които подобряват слуха и същевременно осигуряват по-голям комфорт и удобство за потребителите”, поясниха от компанията.

Spring conference

В рамките на презентацията, представителите на Сентилион разказаха повече за новите функции и предимства на техните продукти, включително по-дългия живот на батерията, по-доброто разпознаване на звуци и подобрените комуникационни възможности. Тези нововъведения представляват революционен напредък в областта на слуховата технология и имат потенциала да променят начина, по който хората с увреден слух възприемат света около себе си.

Екипът на Сентилион изрази както гордостта си от новите технологични постижения, така и ангажимента си към постоянното развитие и подобрение на продуктите си с цел постигане на по-добри резултати за пациентите. „Иновациите в областта на слуховата медицина имат способността да променят живота на милиони хора по целия свят, като им осигурят по-добро качество на живот и възможност за пълноценно участие в обществото“, подчертаха специалистите.

Освен технологичните си постижения, Сентилион предоставя вълнуващи кариерни възможности. Компанията продължава да бъде пионер в привличането и развитието на талантливи професионалисти, които са готови да превърнат визиите на бранда в реалност.

„С програми за стажанти, практиканти и обучения за професионално развитие, Сентилион предлага възможности за млади, утвърдени и амбициозни специалисти да надградят своите умения и кариери в иновативна и стимулираща среда. От сътрудничество с водещи експерти до участие в проекти за разработка на нови продукти, тези програми предоставят ценен опит и възможности за личностен и професионален растеж”, допълниха още от екипа на дружеството.

Ако искате да бъдете част от компания с фокус върху образованието, развитието, иновациите и градивната работна среда, не се колебайте да следите обявите за отворени работни позиции в микросайта на Сентилион в Борса.bg.

Източник на снимковия материал: Сентилион, canva.com

Тагове: HR, кариера, медицинска техника, производство, Сентилион

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Сентилион ООД
www.centillion.eu