Продуктовата гама ключове и контакти Logiq на TEM Čatež – нова, с елегантни форми и в изискани цветови нюанси

17.12.2020 г.3 мин.

Електрическите ключове и контакти от серия Logiq на словенската компания TEM Čatež се отличават с елегантни цветови нюанси, които са в пълна хармония с модерните предпочитания на потребителите. „Вместо Вие да се адаптирате към продуктите, гамата Logiq се приспособява към Вас. TEM Čatež е в състояние да изработи ключовете и контактите в цветови нюанс, съобразен със специалните желания на потребителите. Универсалните контури на изделията оставят своя неповторим отпечатък в модерната офис среда или в домашния уют на жилищните помещения“, съобщиха за Инженер.bg от фирма РАИТ-ЕЛ, която предлага продуктите на TEM Čatež в България.

Logiqцветова хармония и безгранична фантазия

Гамата Logiq позволява създаването на произволни инсталационни комбинации. Системата 55/55 дава възможност да използвате винаги едни и същи универсални елементи.

„Потребителите ще открият всички необходими устройства за своята електрическа инсталация на едно място, включително ключове, сензори, регулатори и контакти с различно предназначение. Те могат да бъдат използвани поотделно или в комбинация. Словенската компания възнамерява в бъдеще да допълва и разширява гамата, съобразявайки се с нуждите и желанията на своите потребители“, споделиха още от РАИТ-ЕЛ.

Продуктовата линия Logiq е предназначена за стандартни кръгли конзолни кутии. Те позволяват изпълнението както на обикновени, така и на по-сложни инсталации при ново строителство или модернизация на съществуващи обекти. Системата за монтаж без използване на болтове пести време при реализация на проектите.

Всички контакти разполагат с вграден предпазител за предотвратяване допира до елементи под напрежение. Добре обмислената конструкция на ключовете улеснява допълнително изграждането на инсталацията за осветлението. Надеждното превключване се осигурява от релета с контакти от сребърна сплав (AgNi). „Монтажът без използване на болтове способства за бързо и надеждно свързване на проводниците. Към един и същи контакт могат да бъдат присъединени два проводника с различен диаметър. Фиксиращите скоби дават възможност за по-дълбоко поставяне на контактите, включително през керамични плочки и др. Конзолните монтажни кутии улесняват инсталацията, като гарантират спазването на правилното разстояние между тях. Декоративните рамки се предлагат в различни изпълнения, като са възможни комбинации от едно до пет устройства с една декоративна рамка“, поясниха от утвърдената българска търговска и инженерингова компания РАИТ-ЕЛ.

Източник на снимковия материал: РАИТ-ЕЛ, TEM Čatež, freepik.com

Тагове: TEM Čatež, електротехника, интериорен дизайн, ключове и контакти, РАИТ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИТ-ЕЛ ЕООД
https://rait.bg/