Луфтханза: Кариерните изложения ни срещат с млади хора, които задават точните въпроси и не крият своя позитивизъм

21.11.2018 г.3 мин.


През октомври 2018 г. Луфтханза Техник София празнува своя 10-ти рожден ден. Успехът и устойчивостта на компанията нямаше да са възможни без хората, които с ежедневната си усърдна работа и всеотдайността си тласкат компанията напред“, заявиха пред Инженер.bg от дружеството по време на кариерния форум на Технически университет – София - „Дни на кариерата“. Щандът им отново привлече десетки млади специалисти, решили да търсят път в дебрите на авиационната техника.



„Интензивно, динамично и позитивно – така протичат работните дни на всеки от служителите в Луфтханза Техник София, независимо в кой отдел и на каква позиция работи“, коментира г-жа Благовеста Митева, HR-експерт в компанията.


В рамките на изложението за работодатели студентите имаха възможност да се запознаят с всички възможности за кариерно развитие, които Луфтханза предлага. А те не са никак малко! Освен постоянни работни позиции, стажантските програми в компанията са целогодишни, като реализация младите специалисти могат да намерят в различни отдели и направления.


„Специално място при нас отреждаме на механиците. За тях има специални условия в постоянните и стажантските позиции, като е водещо желанието за работа и уменията, които младите ни колеги имат и развиват“, посочиха още от дружеството.



Луфтханза Техник София е част от структурата на Lufthansa Technik AG. В течение на годините се превърна в една от най-големите самолеторемонтни бази на групата в световен мащаб. На 28 октомври 2008 г. в чисто новия хангар на Lufthansa на Летище София влезе първият самолет, а 10 години по-късно екипът изпраща 887-ия. Развитието на компанията продължава с бързи, но сигурни крачки, разказаха от българското дружество.


„Участието ни на кариерни форуми е не само традиция, но и истинско удоволствие. Срещаме се с млади и амбициозни хора, които задават точните въпроси и не крият своя позитивизъм и желание за развитие“, разказаха от българското дружество.


Повече информация за Луфтханза Техник София ООД , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София, Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia