ЛЕМ България: Сплотеният екип и общите ценности са в основата на челните ни позиции като технологична и работодателска организация

17.08.2023 г.5 мин.

ЛЕМ България е една от водещите компании у нас, която дължи лидерската си пазарна позиция на своя отдаден екип от специалисти. Портфолиото на фирмата включва разнообразни решения за енергия и мобилност, а чрез обширната си експертиза дружеството разработва и произвежда оптимизирани, надеждни и ефективни продукти и системи за клиентите и партньорите си. За да отговори на нарастващия обем работа, дружеството непрекъснато развива и разширява екипа си. „Очакваме всяко ново попълнение в нашето семейство с трепет и вълнение. Разчитаме на динамични и амбициозни кандидати, които искат да се присъединят към нашата глобална общност, за да продължим да „пишем” заедно историята на успеха на LEM“, споделиха специалистите от фирмата. Повече за това какво прави ЛЕМ България достоен представител на топ работодателите у нас, разказаха от компанията пред Инженер.bg.

ЛЕМ България е изградена от експертизата и таланта на всички нейни служители, които работят неуморно, за да произвеждат заедно най-добрите решения. Дружеството осигурява отлична работна среда както за инженерни и технически специалисти с богат професионален опит, така и за тези, които в момента стартират своята кариера. В глобален мащаб LEM има около 1500 служители, като приносът на всеки един от тях за развитието на компанията е лесно забележим и влияе пряко върху общия успех.

Организацията предоставя множество възможности за обучение на служителите си и предлага прозрачност и равенство, като популяризира възможностите за работа в своята мрежа и награждава успехите на служителите си. „Ние даваме гласност на нашите вътрешни истории за успех и насърчаваме служителите ни да създават свои собствени“, коментираха специалистите от българското дружество.

Не по-малко важно за ръководството на ЛЕМ България е и развитието на младите технически таланти у нас, които компанията вижда като бъдещето на индустрията и бизнеса в България. Дружеството поставя за своя мисия да бъде вдъхновител за ученици, нуждаещи се от кариерна мотивация и насока. Компанията непрекъснато провежда практики, стажове, работилници и обучения, които целят да разгърнат потенциала на младежите, а също и да им представят нагледно възможностите за кариерна реализация в българската индустрия. Екипът на ЛЕМ България се гордее с голям брой стажанти, останали на работа в производството на фирмата след успешно завършване на стажантските програми, които се провеждат в различните отдели на компанията.

Ако се интересувате от възможностите за професионална реализация и надграждащи обучения, които ЛЕМ България предлага, повече подробности за компанията бихте могли да научите, като следите нейния микросайт в Борса.bg.

Ефективното и успешно въвеждане на новите служители в организацията, е основен приоритет на ЛЕМ България. „Всеки новопостъпващ колега преминава през глобална програма за въвеждане, която се състои от няколко части и е с елемент на геймификация“, обясняват от компанията. Програмата включва следните стъпки:

  • Служителите започват въвеждането си още преди да се присъединят официално към компанията. За целта преминават през  интерактивен модел на запознаване с ключова информация за компанията;
  • След като се присъединят към организацията, всеки от тях следва своята въвеждаща програма в специално създадено за целта приложение;
  • Новопостъпилите служители имат възможност да се включат в глобални сесии за запознаване с различните отделни в компанията.

 „Подхождаме с разбиране към всеки, като си помагаме взаимно“,  допълниха още от компанията.

Както за благополучието на младите специалисти, ЛЕМ България отговорно се грижи и за удовлетвореността на доказаните професионалисти от своя екип. Компанията предоставя конкурентно работно заплащане и богат набор от социални придобивки като се старае да създава чувство за принадлежност и отборен дух между своите екипи. Освен в производствената база, специалистите на ЛЕМ България често прекарват време заедно, вземайки участие във вълнуващи събития и инициативи. Само през месец юни и юли те се включиха в цели три спортни събития, по време на които освен че се забавляваха, имаха възможност да станат и част от благородни благотворителни каузи.

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България, Legion Run

Тагове: HR, кариера, ЛЕМ, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЛЕМ България ЕООД
www.lem.com