Само до края на юни можете да грабнете 3D принтер Figure 4® Standalone на 3D Systems с 20% отстъпка от SpacеCAD

27.04.2021 г.3 мин.

Вашият бизнес изисква най-добрите в своя клас решения за 3D печат от край до край, които да Ви помогнат да трансформирате традиционните си работни процеси, но бюджетите Ви са по-ограничени. 3D Systems има точната комбинация от материали, софтуер и технологии за печат, която ще Ви помогне да намалите разходите, без да спирате доставките на нужните Ви детайли за крайна употреба. „Сега е идеалното време да инвестирате в готова за работа 3D принтираща система Figure 4 Standalone на 3D Systems, която е ултра бърза, с възможност за изработка на прототипи в рамките на деня и 3D печат на малки производствени серии. Само до 30 юни 2021 г. можете да закупите Figure 4 Standalone с 20% отстъпка“, информираха за Инженер.bg от SpacеCAD, официален представител на 3D Systems за България.

Конфигурацията на Figure 4 Standalone включва 3D принтираща система Figure 4 Standalone с 2 безплатни 3D Sprint базови софтуерни лиценза с онлайн активиране от потребителя при инсталиране, 1 година гаранция на частите на Figure 4 Standalone и LC-3D PrintBox UV постполимеризационна пещ. 

Офертата е налична за цялото оборудване, поръчано и доставено в периода на кампанията. Промоционалните цени се отнасят само за ново оборудване, като офертата подлежи на промяна и не може да се комбинира с други промоции за отстъпки от 3D Systems. 

„Материалите не са включени в офертата, но платформата Figure 4 вече има разширено портфолио. В него ще намерите твърди материали за прототипиране и производство, еластомерни, гъвкави, биосъвместими и високотемпературни материали както. Ще откриете и производствен клас материали за висока скорост на печат, здравина и отлични механични свойства за директно производство на пластмасови детайли без инструментална екипировка, директно от CAD модела“, обясниха от SpaceCAD.

Повече от 20 години SpaceCAD е водещ доставчик на решения за автоматизация на инженерни процеси в машиностроенето, автомобилостроенето, производство на детайли и инструменти, стоки за бита и др. Благодарение на своя богат опит и технически познания, много доказани международни компании, сред които и 3D Systems, са избрали SpaceCAD за водещ оторизиран партньор. Доверете се и Вие на компанията и поръчайте готова за работа 3D принтираща система на промоционална цена. Свържете се със SpaceCAD, за да получите повече информация или да направите заявка. 

Повече информация за промоционалното предложение ще откриете в Промо.bg 

Източник на снимковия материал: СпейсКАД

Тагове: 3D принтиране, 3D технологии, SpaceCAD