Зрелостници от технически специалности могат да започнат кариерата си в Монтюпе и света на автомобилната индустрия

14.06.2018 г.3 мин.


Международният производител на алуминиеви компоненти за автомобили Монтюпе дава възможност на завършващите ученици от технически специалности да започнат своя кариерен път във вълнуващия свят на автомобилната индустрия. „Зрелостници от направленията мехатроника, автоматика, електроинженерство, машини и системи с ЦПУ и др. могат да станат стажанти в завода на компанията в Русе, където се произвеждат цилиндрови глави и носачи за световните марки Ауди, Порше, Рено, Форд, Волво и БМВ“, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.„Сред основните ни приоритети в политиката по управление на човешките ресурси е предоставянето на възможности пред млади хора с желание за реализация в реална производствена среда. Ето защо сме готови да посрещнем всеки завършващ ученик, който има желание да стажува при нас“, коментираха от Монтюпе.


Стажантската програма за ученици обхваща отделите „Поддръжка“ и „Инструментален“, където в продължение на 4 до 6 месеца за стажантите ще отговаря наставник от компанията. „Неговата роля е да въведе младите колеги в работните процеси и да помогне за тяхната по-лесна и бърза ориентация и интеграция“, уточниха от компанията.


Изискванията към кандидатите включват средно ниво на владеене на английски език, компютърни умения и лични качества, като отговорност, дисциплина и умения за работа в екип. Желаещите да стажуват трябва да представят диплома за завършено среднотехническо образование (или уверение), придружена от автобиография и мотивационно писмо.


„По време на стажа си при нас младите специалисти ще могат да се запознаят с културата на компанията и да придобият практически опит в конкретна професионална област. Считаме, че работата в международен екип, какъвто е този на Монтюпе, играе важна роля в развитието на всеки млад специалист“, споделиха от производственото предприятие.


Социални придобивки, като транспорт от и до работното място, също са част от стажуването.


„Стажът е платен. В края на програмата всеки стажант ще получи сертификат, а успешно представилите се – предложение за работа“, изтъкнаха от русенския завод.


Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Монтюпе

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg