От незабележим детайл до перфектен аксесоар! Запознайте се с гамата ключове и контакти Odace на Schneider Electric

22.04.2021 г.3 мин.

Ключовете и контактите стават все по-стилни, все по-практични, все по-свързани със сградните инсталации. Вече не се налага да избирате между удобство и ефективност или да правите компромис с външния вид, за да получите най-иновативните функции. С Odace на Schneider Electric имате всичко това и можете да превърнете дори и незабележимите детайли във въздействащи аксесоари, затова и серията Odace се определя като  изключително „попадение“ от интериорни дизайнери. „Тя идва в пълно разнообразие, за да отговори на очакванията Ви, а с лоялната ни програма, закупувайки продукт за Вашите проекти, ще спечелите и награда“, информираха за Инженер.bg от Шнайдер Електрик България.

„mySchneider Награди“ e програма за лоялност, в която при покупка на продукти Schneider Electric печелите точки, които лесно можете да размените за подаръци от каталога на компанията. Точките се трупат автоматично във Вшия профил в системата на компанията и срещу тях имате възможността да изберете работно облекло, професионални инструменти, ваучери за пазаруване, екскурзии и мн.др. Регистрацията е безплатна. От компанията ви канят да я направите ТУК.

Odace е истински хамелеон, който се адаптира към начина на живот, интериора и личността на потребителя, а всеки интериорен дизайнер знае, че това е водещо при създаване на индивидуални проекти. Гамата включва електрически ключове и контакти, обединени в две стилни серии, които идеално допълват интериорните решения на Вашите клиенти.

Odace Styl — стилът никога не е бил толкова достъпен 

„Опростеният, изискан дизайн представлява елегантен завършек към интериора на всеки дом, а изчистените линии и естественият начин, по който механизмите се вписват в пространството, се харесват на много хора. Гамата е решена в свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата“, допълниха от Шнайдер Електрик България. 

Odace Touch — създаден с усет 

„Odace Touch предлага избор между естествено дърво и метално покритие. Деликатното използване на различни материали и обработката на повърхностите създава нов, по-дързък облик, който всеки ще поиска да види и докосне“, допълниха от българския офис на мултинационалния технологичен лидер.

Източник на снимковия материал: Шнайдер Електрик България, Schneider Electric

Тагове: Schneider Electric, ключове и контакти, Шнайдер Електрик България