Бисера Иванова от Фесто Производство представи тенденции във фасилити мениджмънта, водещи до оптимизиране на разходи

14.09.2021 г.5 мин.

Фесто Производство гарантира безопасни и комфортни условия за труд на своя екип. Вижте как можете да станете част от компанията!

В края на август т.г. се проведе второто издание на лятната школа „Фасилити мениджмънт“, организирана от списание „Фасилитис“ и Центъра за образователни услуги (ЦОУ) към Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Онлайн събитието предложи на своите гости богата палитра от теми, свързани с менажирането и оптимизирането на разходите, свързани с управлението на сгради и активи чрез прилагане на най-добрите практики, както и в съответствие с политиките на Европейския съюз. Сред участниците бе и г-жа Бисера Иванова, ръководител на отдел „Сграден фонд и ЗБУТ“ във Фесто Производство, която представи новите тенденции в управлението на корпоративните недвижими имоти.

За да подготвим материала, използвахме публикация, подготвна от г-жа Ваня Петрова – експерт „Връзки с обществеността“ във Фесто Производство. Целият екип на Инженер.bg изказва най-искрени благодарности към г-жа Петрова!

„Бисера Иванова запозна участниците в срещата с теоретичните и практическите аспекти на фасилити, пропърти и асет мениджмънта, разбирането и обхвата на управлението на корпоративните недвижими имоти. Тя постави акцент и върху новите тенденции, които имат неизменно място в дневния ред на компаниите. Сред тях са оформяне на работна среда за комуникация, сътрудничество, креативност и концентрация в хибридно работещия свят, чиято цел е да осигуряват здравословната, сигурна и комфортна работна среда“, разказаха за Инженер.bg от Фесто Производство.

Обмяна на опит, сътрудничество и синергия

За Бисера Иванова лятната школа е форум, в който доминират диалога и дискусията – фактори, определящи събитието като формат, който се развива и надгражда успешно през годините. По думите ѝ експертната среща е възможност за обмен на информация, свързана с най-добрите практики от действащите корпоративни политики на компаниите, на нея се обсъждат новите възможности за колаборативност и синергия в сектора и се чертаят нови хоризонти.

„Бисера Иванова вярва, че хората са основният фактор за успех, независимо от тяхната професионална сфера на развитие. Изпитва удовлетворение от това, че заедно със своя екип се грижи за осигуряването на здравословни, безопасни и комфортни условия на труд за специалистите на Фесто Производство“, коментираха от производствената компания.

Ако търсите вълнуващи професионални предизвикателства в сплотен и висококвалифициран екип, разгледайте свободните работни позиции в микросайта на Фесто Производство в Борса.bg!

Коя е Бисера Иванова?

Тя заема поста ръководител на отдел „Сграден фонд и ЗБУТ“ във Фесто Производство от 2020 г. Член е на „Съвета на жените в бизнеса в България“ и на Forbes women society в България. Целият ѝ над 20-годишен професионален опит е свързан с управлението на сгради.

Определя като важно ангажираното и отговорно поведение, както и транслирането на правилните послания към младите хора. „Всеки има какво да даде на хората, обществото и природата“ казва тя. Това послание се опитва да предаде не само като лидер на своя екип, но и в ролята си на преподавател по специалността „Фасилити мениджмънт“ в Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

„Бисера Иванова вярва, че всеки един от нас е отговорен за създаване и култивиране на новата среда, която ще бъде по-благоприятна за живеене и работа. Смята, че именно хората са тези, които вдъхват живот на сградите. Като широкоспектърен и полифункционален специалист, тя говори с хъс и любов за професията фасилити менджър. Притежава синтез от знания, свързани с инженерните науки, строителството, енергийната ефективност, правото, психологията и др.“, споделиха още от Фесто Производство.

Източник на снимковия материал: Ваня Петрова – Фесто Производство, Festo

Тагове: Festo, HR, електротехника, кариера, обучение, производство, Фесто Производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
https://www.festo.com/cms/bg_bg/55737.htm

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ – София
https://www.uni-sofia.bg