Агрополихим демонстрира постиженията си на международното селскостопанско изложение „АГРА“ 2022

13.05.2022 г.4 мин.

Екипът на компанията включва технически специалисти от различни области. Потърсете своето място сред тях!

Агрополихим е доказан български производител на фосфорни, азотни и комбинирани торове, който предоставя утвърдени и иновативни решения за селското стопанство. Дружеството е на първо място в производството и разпространението на торове не само у нас, но и на Балканите. Ето защо, като доказал се лидер, Агрополихим за поредна година се включи в международното селскостопанско изложение „АГРА“ за 2022 г., по време на което представи доказани и иновативни продукти в земеделието.

Пролетта е вече факт, а с нея и отговорната задача на агрономите да се погрижат адекватно за своите посеви. Агрополихим предлага своите продукти за подхранване на растенията така, че стопанствата да имат висок добив и качествена продукция. Искрен Узунов, консултант за Северна Централна България на Агрополихим АД, споделя, че въпреки предизвикателната обстановка е много важно за стопанствата да подхранват с разнообразни торове своите посеви. Той допълва, че Агрополихим е насреща за доказани решения със своите основни азотни торове, с които е добре да се обогати предстоящата продукция за сезона. Азотното подхранване на житните култури и рапицата е главният фокус за предстоящия земеделски период. Портфолиото на компанията включва както доказани и основни решения, така и иновативни комбинативни торове.

Агрополихим включва в структурата си пет фирми, които се грижат както за производството, така и за логистиката, дистрибуцията, продажбите и поддръжката на техническите средства за производството на торове. С оглед на това, екипът на фирмата включва разнообразни технически специалисти. Агрополихим АД се концентрира не само върху разрастване, иновации, развитие и качество на продукцията си, но и върху бъдещето и потенциала на своите служители. „Стараем се да възпитаваме знания и ценности в младите таланти от Средно училище „Васил Левски“ в град Девня. Инициативата, в която участваме е под наслов „Не просто диплома, а професия със сигурно бъдеще“, поясниха от компанията.

Агрополихим следва и своя социална философия, благодарение на която поддържа и участва в събития от обществено значение като инициативата 1000x1000. Агрополихим АД засвидетелства своята обществена ангажираност, като демонстрира и съпричастността си към ситуацията в Украйна и предлага помощ на украински специалисти по-лесно да си намерят работа.

„Агрополихим е събирателно на всички високопрофесионални качества, които може да притежава една атрактивна и водеща в сектора си компания. И благодарение на това сме утвърден лидер в сферата си“, коментираха още от дружеството.

Искате ли и Вие да се откроите като лидер в своята инженерна област и да покажете високите си професионални качества? Ако отговорът е положителен, не се колебайте да разгледате възможностите за работа на Агрополихим в микросайта ѝ в Инженерингова борса.

Източник на изображенията: pixabay.com

Тагове: HR, аграрна промишленост, Агрополихим, изложение, кариера, торове

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Агрополихим АД
https://agropolychim.bg