R&M България Производство с първо място на годишните бизнес награди за „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“

16.09.2022 г.4 мин.

За всеки млад човек, който е амбициран да постигне успех в своя тепърва започващ професионален път, е изключително важно да има възможност да се учи и развива, участвайки в реален работен процес. Един от вариантите за това е да стане част от стажантската програма на дадена компания, развиваща дейност в областта на неговата компетентност. Компания, която не само провежда своя стажантска програма, но и задава стандартите в областта е Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. Тя е тясно специализирана в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти, използвани за цялостно изграждане на комуникационни мрежи. Съвсем наскоро дружеството бе отличено за своята „Инженерна академия“ с престижна награда. Инженер.bg Ви разкаже подробности за полученото признание в следващите редове.

R&M България Пръдакшън съобщи с гордост за престижно отличие, получено от компанията. Тя е избрана на първо място в годишните бизнес награди на b2b Media в категорията „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“.

Дружеството е отличено за третото издание на своята стажантска програма „Инженерна академия“. Тя е създадена през 2019 г. и предлага на бъдещите специалисти в инженерното поприще изключителна възможност за придобиване на първоначален професионален опит в международна компания, водеща в своя бранш.

По своя замисъл стажантската програма е устойчива инвестиция в развитието на младите инженерни таланти в България, както и за задържането им у нас, и се явява израз на ценностите на компанията за отговорност, грижа и лидерство на локално и глобално ниво“, заяви във връзка с наградата г-жа Станка Стоянова, директор на отдел „Човешки ресурси“ в R&M България Пръдакшън. „Основна заслуга за успеха на Академията имат експертите, които влизат в ролята на ментори. Във всеки модул стажантите работят по индивидуална програма заедно с тях, като получават ценни напътствия и оценки“, допълни г-жа Стоянова.

По време на своето обучение в Инженерната академия стажантите разработват реални казуси по проекти (включително международни), като след всеки модул са оценявани от своите ментори. Стажът завършва с връчване на сертификат, а при наличие на свободна позиция може да се предложи и назначаване на работа в R&М България Пръдакшън.

Изключително важно за участието в стажантската програма е кандидатите да опишат своите цели и очаквания.

Към настоящия момент кампанията по кандидатстване е затворена, но всеки млад човек, който проявява интерес, би могъл да се информира за изискванията за прием в Академията на имейл: recruitment_bg@rdm.com, както и на мобилен: 0878 52 00 12. Напълно е възможно да има други актуални и вълнуващи предложения, които фирмата може да предостави.

Ако проявявате интерес към участие в стажантската програма „Инженерна академия“ на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън и към възможностите за професионална реализация, които компанията предлага, повече информация бихте могли да получите като посетите нейния микросайт в Инженерингова борса на Борса.bg.

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (Reichle & De-Massari)

Тагове: HR, електротехника, индустрия, информационни технологии, кариера, образование, производство, Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД
www.rdm.com