Филкаб обединява експерти, инвеститори и клиенти в специалната си собствена програма за енергийно ефективно осветление „LEDЕffect“

18.03.2023 г.4 мин.

Енергийно ефективните решения за дома и работното място се превръщат в основен приоритет за потребителите, които търсят не само финансова оптимизация, но и чувстват социална отговорност към околната среда. В отговор на актуалните тенденции Филкаб АД стартира програмата „LEDЕffect“, която да събере инвеститори, клиенти, експерти и ентусиасти и да реализира разнообразни идеи и проекти за енергийно ефективно осветление. Какви са възможностите на проектната платформа – от компанията споделиха за Инженер.bg в следващите редове.

„Посоката е ясна! Всички вървим към енергийно ефективно бъдеще!“, с тези думи, хъс и мотивация за нови хоризонти в областта на енергийно ефективното осветление от екипа на Филкаб обявиха началото на програмата „LEDЕffect“. „Пестенето на енергия не е свързано само с намаляване на финансовите разходи, но и с устойчиво управление на бизнеси и човешки капитал. Социалната ангажираност към енергийния преход обхваща все повече ежедневието на потребителите, с което търсенето на индивидуални решения в тази посока застава на преден план“, коментираха от компанията.

Филкаб разполага с богат продуктов каталог за окабеляване, електроинсталация, осветление, автоматизация и цялостен набор от инженерингови услуги. С какво обаче е по-различна програмата „LEDЕffect“? Тя цели да привлече всяка заинтересована страна и да предложи индивидуално решение, в съответствие с поставените изисквания. Специалистите в компанията ще отговорят с професионални съвети на зародилите се идеи от страна на инвеститори и бъдещи клиенти, които могат да прераснат в готови проектни решения и разбира се, да бъдат осъществени с най-висок клас продукти, услуги и материали. Благодарение на широкия спектър от предложения, групата от клиенти на Филкаб – проектанти, специалисти и доставчици – могат да гарантират надеждно и качествено изпълнение на проектите си. 


„Проектната платформа „LEDЕffect“ е готова да извърви заедно със своите клиенти пътя от намерението до реализацията на всеки един проект – цялостен или частичен. В началния етап е достатъчно дори само намерението за спестяване на разходи за електроенергия, повишаване на качеството на осветлението или намаляване на въглеродния отпечатък върху околната среда, защото ние ще съдействаме с оригинални и конкретни идеи“, обясниха от Филкаб.

На следващия етап, когато клиентите вече имат утвърдена идея, експертите от компанията ще изготвят подробен проект и финансов план към него, който ще обоснове очаквания резултат. А как този проект ще се превърне в реалност? Програмата има основното преимущество да работи с доказани партньори, които да поемат изцяло изграждането на проектите и въвеждането им в експлоатация.

Филкаб разработи програмата „LEDЕffect“, за да обхване всеки един сегмент от осъществяването на енергийно ефективен проект за осветление, като предложи гъвкавост, експертност и ефективни резултати. Компанията има дългогодишен опит, наредил я сред лидерите в областта на електротехниката, включително направленията търговия, производство и изпълнение на проекти. Комплексното обслужване и сервизните услуги също са част от дейностите на българското дружество, което поддържа отлични бизнес отношения с други български и европейски фирми, за да гарантира най-добрите условия за предлаганите продукти и услуги.

Източник на снимковия материал: Филкаб АД, canva.com

Тагове: енергийна ефективност, осветление, Филкаб

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Филкаб АД
http://www.filkab.com/main/bg/